2777
2789
عنوان

کیا مثل من خونه تکونیشون هنوز تموم نشده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 59 پست
ای جونم همگی خسته نباشید خدایی خیلی خسته شدم و پاهام خیلی درد میکنه  از اینکه اومدید تو تا ...

من حمام و باید بشورم کمد جا کفشی رو باید صدعفونی کنم حسابی خونه رو بخار شو بزنم و مبل هام و شامپو فرش دو سه تا دیوارم مونده که باید تمیز کنم لوازم چوبی رو هم روغن بچه بزنم خیلی کار دارم هنوز اما تا فردا تموم میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خداییش منم الان که بچه دارم خونم مرتب تره نمی دونم چرا قبلا اینقدر ریخت و پاش میشد  واقعا ...

دقیقا من شش سال بچه نمیاوردم تا بلکه اخلاقای بدمو ترک کنم اما بعد بچه خیلی بهتر شدم 

الانم اگه تنبلی نکنم و دخترم بذاره خیلی بهتر از وقتایی که بچه نداشتم 

البته هنوزم سر اینکه غذا میپزم و حال ندارم ظرفامو همون لحظه بشورم جر و بحث دارین🤒

اخه بعد شام دخترم میچسبه بهم نمیتونم 

دقیقا من شش سال بچه نمیاوردم تا بلکه اخلاقای بدمو ترک کنم اما بعد بچه خیلی بهتر شدم  الانم اگه ...

منم این مشکلو نتونستم حل کنم ظرفشویی خریدم راحت شدم 

کله روز ظرفا رو میزارم توش آخر شب روشن میکنم

سینک همیشه خالیه

رنگ و روی ظرفات خراب نشده اخه میگن خش میکنه و این خطوط طلایی رو پاک میکنه

نه فقط قابلمه دم دستیمو داده بودم بیرون درست کرده بودن گذاشتم تو ماشین رنگش خراب شد 

حالا نمیدونم کیفیت رنگش خوب نبوده یا مشکل از ماشینه

وگرنه ظرفا مشکلی نداشته

وا مگه فرداشب عید نیس خب باید فرداشب شام مفصل درس کنیم

ما فرداشب رشته پلو درست میکنیم براروز بعدسال تحویل هم سبزی پلو با ماهی

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
اخه من ی تاپیک زدم همه گفتن فرداشب

خب بسته ب رسمم شاید باشه

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍