2777
2789

سلام ممنون که اومدین

ده روز پیش که هفته ی هفتم بارداری بودم  سونو شدم و‌مشخص شد جنین دیگه ضریان قلب نداره، از قبلش خونریزی داشتم، دکتر برام قرص نوشت ولی گفت چون اومده پایین رحم خودش دفع میشه منم اومدم این چند روز جوشونده خوردم و فعالیتمو زیاد کردم اما چیزی ازم دفع نشد، امروز سونو شدم و دکتر گفت باید قرصا رو بخرم و مصرف کنم چون ممکنه خطر داشته باشه .. دستور مصرفشم اینطور گفت که هر سه ساعت یکبار یا دوتا زیرزبونی مصرف کنم یا یکی زیرزبون یکی واژن... اینم گفت که به احتمال زیاد با همون دوتا میفته

حالا سوالم اینه که ممکنه با قرص هم نیفته؟ من خیلی میترسم که کارم به کورتاژ برسه یا مشکلی برام پیش بیاد

شما چطور مصرف کردین؟مصرفش براتون نتیجه بخش بود؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
برای من با ده تا قرص نیوفتاد ساکشن کرد دکتر گفت رحمت خیلی سفته

چند هفتتون بود؟ قرصا رو چطور مصرف کردین؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوقلو باردار بودم تو بیمارستان فکرکنم ۲تا گذاشت تو واژنم یا یکی🤔🤔باهمون اومدن😔😔

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
من ۷ تا مصرف کردم هر دوساعت یکی زبون یکی واژن . افتاد و درد زیادی کشیدم . ولی کامل دفع نشد یک سی سی ...

دکتر هم به من گفت کورتاژ ترس نداره با بیهوشیه، ولی بخاطر اوضاع الان بیمارستانها گفت بهتره کورتاژ نشی

دکتر هم به من گفت کورتاژ ترس نداره با بیهوشیه، ولی بخاطر اوضاع الان بیمارستانها گفت بهتره کورتاژ نشی

من جفتام نیومد کورتاژ شدم اصن نفهمیدم رحمو ی شستشویی سطحی میدن 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
من دوقلو باردار بودم تو بیمارستان فکرکنم ۲تا گذاشت تو واژنم یا یکی🤔🤔باهمون اومدن😔😔

متاسفم عزیزم، ان شاءالله خدا دوباره بهت فرزند سالم وصالح میده🙏🏻

شما چند هفته بودین؟ 

متاسفم عزیزم، ان شاءالله خدا دوباره بهت فرزند سالم وصالح میده🙏🏻 شما چند هفته بودین؟ 

انشالله ۲۲هفته بودن

چند هفتتون بود؟ قرصا رو چطور مصرف کردین؟

8یا 9هفته دکتر خودش ببخشید گذاشت تو واژن چندتا هم داده بود هر8ساعت زیرزبان بزارم گفته بود کیسه اب گرم بزارم روشکمم ولی اثر نکرد مجبور شدم ساکشن کنم

تا میتونی همزمان طناب بزن و گرمی زیاااااد بخور. بعد اینکه افتاد تا یک هفته هر ۸ ساعت قرص متیل ارگونین بخور تا بقایا نمونه مرتب اینو بخکر من مرتب نخوردم بقایا موند. بعد از یک هفته تازه یه لخته بزرگ ازم افتاد

من هر دو ساعت دو تا زیر زبونی استفاده کردم در مجموع ۵ تا بعد از ۶ ساعت افتاد

به من گفت هر سه ساعت، اگر دردت شروع شد بقیه رو مصرف نکن