2777
2789

سلام.من تازه بی بی چکم مثبت شده.به خاطر کرونا و دکتر نرفتن یه کم استرس دارم.کیا شرایطشون مثل منه بیاین تجربیات همو بشنویم.ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فولیک اسید بخور  

ولی هفته  ۸ حتما باید بری سونو  ببینی قلب تشکیل شده یا نه   این از واجباته

ان شالله تشکیل میشه  قلب نی نیت

من من تو تلویزیون   دیدم دکتر زنان  گفت  باید هفته ۸  رفت سونو بخاطر سلامتی  مادر و جنین

ممنون عزیزم.اخرین پریودم 23 بهمن بوده فکر کنم الان 5 هفته محسوب میشم.درسته؟

اره ۵ هفته ای

یکی قل من قلبش ۶ هفته تشکیل شده بود  یکی دیگش هفته ۸ تشکیل  شد

در اصلا  هفته ۸ باید رفت سونو

شما هم ۳ هفته دیگه برو سونو   ان شالله خیره

اره ۵ هفته ای یکی قل من قلبش ۶ هفته تشکیل شده بود  یکی دیگش هفته ۸ تشکیل  شد   در ا ...

پس من انشالله بعد تعطیلات برم که دکتر بنویسه و برم سونو.عزیزم جنسیت نی نی هاتون کی معلوم شد؟

پس من انشالله بعد تعطیلات برم که دکتر بنویسه و برم سونو.عزیزم جنسیت نی نی هاتون کی معلوم شد؟

هفته ۱۷ خواهر زاده ام هفته ۱۲ تو سونو ان تی معلوم شد امروز مثل من ۲۰هفتش بود  رفت سونو باز همون بود

واس من ریز بودن  ان تی نشون نداد

حالا  سونو انومالی مونده برم  ۱۷ هفته ریز بودن انجام نداد دکتر   جنسیت رو گفت😊

عزیزم‌ منم دوشنبه فهمیدم و ازمایش دادم

امروز رفتم مطب دکتر ک دکتر نبود

زنگ‌زدم بهش

گفت فولیک اسید یا یدوفولیک بخور، شبی یدونه

اگ حالت تهوع داری قرص  b6 بخور،نداری که هیچی

دیگ‌چیزی لازم نیست بمونه بعد تعطیلات بیا.

اگ ازمایش بتا نمیری بدی

ی بی بی چک دیگ بزن ک خیالت راحت بشه

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
عزیزم‌ منم دوشنبه فهمیدم و ازمایش دادم امروز رفتم مطب دکتر ک دکتر نبود زنگ‌زدم بهش گفت فولیک اسید ...

عزیزم دوتا بی بی چک گذاشتم مثبت پررنگ بودن.5 روزه عقب انداختم.بارداریت مبارک