2777
2789
دیگه به این باور نرسیدین که صدا سیما دروغ

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خدایی خیلی باحالی 

فیلم واینادروغ میگن  فقط شماوعکسیکه گذاشتی راست میگی

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرمول یک ومیگی؟؟؟آره پیرخرفت میگه ۸۰درصدبایدبگیرن ولی میگیم بشینن خونه هاشون تاخوردخوردبگیرن که تخت ...

اره من الکی یهماه زندونی کردم.خودمو.پس...کاش منم رفته بودم خرید عید...الانم تو راه سهرمامانم بودم....همه همین فکرو.کردن از قغس رها کردن خودشونو....چه حرفی لود زدی اخه زن

من که تمام اطرافیانم خودشون و قرنطینه کردند... اما بالاخره ادم مجبوره یه وقتایی بره از خونه بیرون برای تهیه مایحتاج یا بعضی ها مجبورن برند سر کار که تقصیر از اونا نیست

باور کن همین حرف مردمو بی اراده کرد  همه بیخیال شدن که بلاخره میگسریم

دقیقا

میگفت نترسین ۹۰درصداحتیاج به بستری شدن نداره و...علی ضیاهرچی میخواست بگهبمونین خ.نه اون میزدخراب میکرد😂😂😂انگاربی سوادبود

من نمیدونم ایناکی بازنشسته میشن عمرشونوکردن جونابرن بجای اینا

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید
اره من الکی یهماه زندونی کردم.خودمو.پس...کاش منم رفته بودم خرید عید...الانم تو راه سهرمامانم بودم... ...

اینا میخان با هرترفندی شده مردمو خونه نگه دارن حالا بگن درصد مریضی کمه  یا بگن همه میگیرن تناقض توحرفاشون هست سردرنمیارم  ولی ۲۰ درصد مردم مقصرن بقیشم خودشون

من واندراحوالات شما راهمون برای همیشه ازهم جدا 🤪
مردم تشکیل شده از من و شمایی که که مدت هاست خودمون و تو خونه هامون حبس کردیم.... شاید عده کمی رعایت ...

شبکه خبر از بس دروغ گفته راستشم کسی باورنمیکنه...شده چوپان دروغگو...بابا عوارضی قم.پربود داشتن خوش خوش میرفتن عید دیدنی

منم هفته هاست تو خونه ام  اما نباید خسته بشیم تنها راه درمان کرونا قرنطینه است

ما میشینیم بخاطر عزیزای خودمون کاریم به بقیه نداریم که جون خودشون وخونوادشون مهم نیس  تومریضی نیفتادن تا عمق فاجعه را بفهمن.  

شبکه خبر از بس دروغ گفته راستشم کسی باورنمیکنه...شده چوپان دروغگو...بابا عوارضی قم.پربود داشتن خوش خ ...

من دیگه معزم هنگ کرده ادس اینا شایدم میخان بی مسئولیتی خودشونو بندازن گردن مردم والا

اینا میخان با هرترفندی شده مردمو خونه نگه دارن حالا بگن درصد مریضی کمه  یا بگن همه میگیرن تناقض ...

اره خخ اول میترسونن در حدیکه.مردم با الکل خودشونو.کستن...حالا میگن همه میگیرن مردمم زدن به سیم اخر اومدن بیرون