2777
2789
من دیگه معزم هنگ کرده ادس اینا شایدم میخان بی مسئولیتی خودشونو بندازن گردن مردم والا

دقیقا همینطوره 

اون عکسی که ترافیک و نشون میده اگه دقت کنید چادر های هلال احمر رو میبینید که مردم و نگه داشتن و خب زمان میبره تک تک تب بگیرن برای همین ترافیک نشون میده اگه دقت کنی اون طرف جاده خلوت و جلو چادرای هلال احمر فقط ترافیک میبینید

من به یه چیز فکر کردم مردم انقدم دیگه بیشعور نیستنا  !!!! شاید یه عده هستن ولی ۹۰ درصد بفکر هستن حالا  بقیه ماجرارو کشف باید بکنم 🤔

من واندراحوالات شما راهمون برای همیشه ازهم جدا 🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من الکی یهماه زندونی کردم.خودمو.پس...کاش منم رفته بودم خرید عید...الانم تو راه سهرمامانم بودم... ...

عزیزم من مخالف حرفاش هستم یه ماهه بیرون نرفتم شوهرمونذاشتم سرکاربره 

مگه چی گفتم آخه میگی چه حرفی بودزدی؟ینی اون مسافرای صبی پست منودیدن ازقفس رهاشدن؟

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید
دقیقا همینطوره  اون عکسی که ترافیک و نشون میده اگه دقت کنید چادر های هلال احمر رو میبینید که م ...

بخدا اینا میخان مردمو تقصیرکاربدونن اگه راست میگن  عرزه دارن قرنطینه کنن ولی یاد تامین کردن مردم میفتن بیخیال میشن اینا خودشون مشکوک میزنن 🤦‍♀️ دارم کارگاهی میشم واس خودم😊😊😊

فقط خواهش میکنم خسته نشید و بمونید خونه هاتون تا زنجیره قطع بشه

بگن ۱۰۰ درصدم میگیریم باز میمونیم بخاطر عزیزامون واون یه عده ای که بیماری دارن شاید طاقت این کوفتیو بدنشون نداشته باشه 😭

اتوبان تهران قم به سمت اصفهان ترافیک بود اصفهانم فعلابیشترین آمارکروناداره  اینایی که م ...

یه چاله ای چیزی میکنن همه رو میریزن توش نهایتا😏

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند که حالِ دلِ همه مان خوب خواهد شد ...اندکی صبر ...اندکی تحمل ... ♥️.                            من از دستت ندادم،با دست پر برمیگردم یه روزی...وقتی خورشیدو میخوای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی
عزیزم تورو.نمیگم...اون خانم دکتر اسدی رو.میگم تو فرمول یک خخخخ...

آها😂😂😂😂

آخه من دیشب نگاه کردم زن نبودپیرمردبودحرف میزد

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید
فرمول یک ومیگی؟؟؟آره پیرخرفت میگه ۸۰درصدبایدبگیرن ولی میگیم بشینن خونه هاشون تاخوردخوردبگیرن که تخت ...

ایشون پیرخرفت نیستن بهترین متخصص تو ایران و بهترین استاد دانشکده های پزشکی هستن. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀