2777
2789

داماد لوس ونفهم من میخواد واسه عید بره شهرستان اونم یه جای شلوغ وپر از مریض کرونا دخترم راضی نیست بره اونم قراره زنشو با بچه نوزادش تنها بزاره دوهفته بره سفر هیچ جوره هم از خر شیطون پیاده‌ نمیشه دخترمم شرط کرده با ما که به شرطی میمونه که تنها تو خونه خودش بمونه با بچه خیلی کوچکش نمیدونم چکار کنم واقعا دارم دیوونه میشم نمیتونم دخالت کنم هرکس یه راهکاری به نظرش میرسه بگه

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

یعنی واقعا میره و نوزاد و زنشو تنها میزاره؟ 

اونجا مکان و غذا داره؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

به نظرم دخترتان بیاید خانه شما. وقتی دامادتان هم امد قهر کنید

مطمعن باش که تو مهمترین فرد زندگی خودت هستی. پس ارام باش و ادامه بده... مثل یک ملکه. ان وقت است که غرق میشوی در دنیایی زیبا... سفید و روشن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی واقعا میره و نوزاد و زنشو تنها میزاره؟  اونجا مکان و غذا داره؟

داره ولی باید با بیست سی نفر تو شهرستان تو یه خونه بمونه

به دخترت حق بده بخواد خونه خودش باشه منم بودم همین تصمیمو میگرفتم....اما دامادتو اگه میتونین با زبون ...

اخه دخترم با یه بچه کوچک تو این اوضاع خراب 

واقعا شعور چیزی که اگه کسی از اول نداشت دیگه تا ابد نخواهد داشت دخترتون و بچه اش بمونن خونه اونم هر جا خواست بره فقط وفتی برگشت حداقل دو هفته رعایت کنه ازش نگیره

اخه دخترم با یه بچه کوچک تو این اوضاع خراب 

خوب سختشه خونه خودش راحت تره...لابد میتونه گلیمشو از اب بکشه.شمام بیشتر بهش سر بزن...شاید تنها باشه شوهرش زودتر از مسافرت برگرده...

اگه دخترم لج بازی نمیکرد میاوردمش خونخ خودم دامادمم بعد برگشتن دیگه راهش نمیدادم تکلیف دخترمو معلوم میکردم مردی که تو این شرایط زن و بچشو ول کنه بره تفریح مرد زندگی نیست