2777
2789
عنوان

بنظرتون کرونا میره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 51 پست

بعید میدونم کاملا محو بشه

ممکنه زمینه ای باقی بمونه و مثل انفولانزا تو فصل سرد و زمانیکه مسافرتهای خاص در جمعیت فشرده انجام میشه دوباره شایع بشه

اگر واکسنش تولید بشه خطری نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو چین بخاطر گرمای هوا نرف ک بخاطر قرنتینه کردن مردم زنجیره قط شد و رف .مردم ماکه اصلا رعایت نمیکنن حالا مقابل قرنتینه کردن مسئولین جبهه میگیرن .اللن اخبار میگف آمریکا داره واکسن احتمالی رو انسان ازمایش میکنه ایشالا ک جواب بده وگرنه به فنا میریم

با اجازه بزرگترا بله  میره  بابا من جنوبی هسم تو هوای اینجا خر تب میکنه تو تابستون  ...

منم جنوبی ام عزیزم هوا گرمترازین نمیتونه باشه ولی تو شادگان دیشب یکی گرفته فوت شده ایناهمش حرفه

در چین هم هنوز ریشه کن نشده فقط اینقدر زیاد همه گرفتن که کم کم داره بدن ها باهاش مقابله میکنه و اینکه هر چه مدت بیشتری بین انسان ها انتقال پیدا کنه ضعیف و ضعیف تر میشه ولی همچنان برای گروهای پرخطر جای نگرانی را داره پس الکی به خودتون و دیگران امید ریشه کن شدنش را ندین فقط ویروس ضعیف میشه داروهای جدید قوی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
با اجازه بزرگترا بله  میره  بابا من جنوبی هسم تو هوای اینجا خر تب میکنه تو تابستون  ...

عزیزم فعلا که خوزستان، با وجود اینکه هواش از بقیه شهرها گرمتره ولی کلی مبتلا داره، اونم توی اهواز و خرمشهر و آبادان که گرمترین شهرهاش هستن

کج کلاه خان یارمه

با ای این مردم بی مغز بی سوادی که ما داریم هیچ وقت این ویروس از ایران نمیره 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        

دو ماهه بازار نرفتم خدا شاهده حتی ی شلوار هم واسه دخترام نخریدم نه خودم نه بچه هام ، هییییچ جایی هم نمیریم ، ای خدا کی بشه برگردیم به روال پارسالمون این چه مرضی بود آخه 😔😔😔😔

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹

خودت چی فکر میکنی با این اوضاع 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
عزیزم فعلا که خوزستان، با وجود اینکه هواش از بقیه شهرها گرمتره ولی کلی مبتلا داره، اونم توی اهواز و ...

توکل به خدا 

خدا همیشه بوده تو زندگی هامون 

همه هم ازش معجزه دیدیم 

این بارم معجزه میکنه 😁❤️

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند
عزیزم تو چین بخاطر گرمای هوا نرف ک بخاطر قرنتینه کردن مردم زنجیره قط شد و رف .مردم ماکه اصلا رعایت ن ...

بر فرض ک جواب بده

نکنه فک کردی ب ما واکسن میدن بااون گل و بلبل هایی ک هرروزه براشون میفرستیمممم؟

وجود صبح شنبه خیانت ب بشریته خداییش😤👊