2777
2789
عنوان

کمک

170 بازدید | 23 پست

سلام

یکی از دوستام برام یه ربات فرستاد که گفته بود عمرتو حدس میزنه واردش شدم یه سری سوال پرسیده بود بعد در اخر که باید نتیجه رو اعلام میکرد گفته بود این یه کلک بوده و جوابایی که دادی واسه اون کسیکه لینک رو بهت داده ارسال میشه

خیلی نگرانم

بنظرتون واقعا برا دوستم ارسال میشه؟

یه آبان ماهی خاص😍😉

اره خخخ چ گندی زدی منم یبار این بلا سرم اومد

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی

نه تو میمانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این ابادی...به حباب لب یک رود قسم...وبه کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...ان چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند...به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز........لحظه هاتو قشنگ بساز

ازین بدتر تیست: یکبار یکجا خوندم نوشته بود از مدیرش متنفر بوده ، مدیرشم تو بیو اینستاش بینک ناشناس گذاشته بوده، اونم میره هرچی فحش مادر و ناموسی بوده به مدیره میره اخرش پیغام میاد این یک کلک بوده و شما شناسایی شدید، فرداش میره اداره مدیره بهش میگه خودت استعفا میدی یا اخراجت کنم؟؟😐😐