2777
2789
ولی اون زنه ک باید رابطع رو نگه داره عزیزم درسته خیلی ظلمه ولی باید تو رابطه ایی ک ارزشش رو داره ادم ...

عزیزم با ذات بد چیکار میتونی بکنی این اگه بر فرض برگرده من باهاش ازدواجم بکنم دیگه باید خیانتشو تو تخت خوابم ببینم که

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزيزم اصالت داشته باشي  بايد هميشه تنها باشي منم خودم مخالفم اما  متاسفانه الان همه ...

اره خودش همش میگفت اصلا نمیتونم با اینجور قضیه ها کنار بیام ولی خودش کرد از اینجور ادما باید ترسید

اره خودش همش میگفت اصلا نمیتونم با اینجور قضیه ها کنار بیام ولی خودش کرد از اینجور ادما باید ترسید

هه دقيقا  

هميشه فكر ميكنن  مردا  ايرادي نداره اگه خيانتي كنن اما برا زنا  يه ننگ بزرگ غير قابل هضمه

🙂
اره ولی خیلی سخته من تابحال اصلا با کسی نبودم تمام اعتماد به نفسمو گرفت 

عزیزم واقعا برو خدا رو شکر کن که برنگشت

تو الان فقط درگیر احساسات هستی اما اگر منطقی نگاه کنی میبینی خدا خیلی دوست داشت که اون دیگه برنگشت تا با حرفاش دوباره خامت کنه 

خدا خیلی دوست داشت که قبل ازدواجتون دستش رو شد

الانم احساسات تو طبیعیه اما اگه یک درصد برگشت به هیچ عنوان قبولش نکن و آیندت و یه عمر زندگیت رو خراب نکن به فردایی بهتر کنار انسانی بهتر بیاندیش

ولی اون زنه ک باید رابطع رو نگه داره عزیزم درسته خیلی ظلمه ولی باید تو رابطه ایی ک ارزشش رو داره ادم ...

رابطه ای که مردک خیانتکار میره خیانت میکنه و خیانت یعنی احترام نذاشتن مهم نبودن دوست نداشتن وارزش قائل نبودن برای همسر و بدیهای دیگه انوقت چطور یه خانم همچین مرد کثیفی رو نگه داره اصلا یک زن دیگه براش رقبتی نسبت به اون مرد نمیونه که تازه بخواد رابطشون رو هم نگه داره این رابطه ای که توش خیانت باشه ارزش نگه داشتن نداره 

رابطه ای که توش خیانت باشه اصلا ارزش نگه داشتن نداره اگر کسی هم خیانت میبینه و داره زندگی میکنه حتما شرایط جدا شدن و مستقل شدن رو نداره نه بخاطر اینکه اون رابطه ای که توش طرف مقابل هیچ ارزش و احترامی قائل نیست برای زنش رو بخواد نگه داره