2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ديدم خيليم بد بود ازش ٤ ساله گذشته اما   نشد يبار  موقعه خواب موقعه كه ميگه دوست دارم  ياده خيانتش نيوفتادم ولي مجبورم بريزم تو خودم عكسشو وسط دو تا دختر اونم با چه وضعي ديدم، خيلي سخته خيييلي 

🙂

اوه تا دلت بخاد اره الان دیگ برام عادی شد بخاد خیانت کنه پسرا همینن اگ یکی بخواد خیانت کنه تو هرجور کنترلش کنی یا محدودش کنی بازم کار خودشو میکنه  ولی تو خودتو اذیت نکن برات مهم نباشه اگگگگ واقعا طرفتو دوست داری اونم دوست داره و مطمنی اون کار فقط برای وقت گذروندنشه بهش فرصت بده خودش خسته میشه و پشیمون میشه

بچها الان ديگه دوره  وفاداري نيست هر چي بد باشي خيانتكار  انگار جذاب تري براشون  ، هر چي وفادار باشي  دلشونو ميزني  

واقعا عجب دنيايي شده

بخوام اصل مشكل رو بگم    محبت   هست   توجه زياد  محبت كردن زياد باعث ميشه طرف  زده شه  يا فكر كنه خبريه ميره با كسي اما بي توجه باشي اون همش دنبالته

🙂
من ديدم خيليم بد بود ازش ٤ ساله گذشته اما   نشد يبار  موقعه خواب موقعه كه ميگه دوست دارم & ...

ولی اون زنه ک باید رابطع رو نگه داره عزیزم درسته خیلی ظلمه ولی باید تو رابطه ایی ک ارزشش رو داره ادم از خود گذشتگی کنه

اینطورم نیست به نظرم ادم باید اصالت داشته باشه

نه عزيزم اصالت داشته باشي  بايد هميشه تنها باشي

منم خودم مخالفم اما  متاسفانه الان همه   پسرا  هرزه پسند شدن  دختري كه با محبتو وفادار باشه دلشونو ميزنه

🙂