2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمک . قرص اورژانسی رو اشتباهی یکیشو خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 22 پست
چرا داغون شدی؟ یعنی یکی از اوت دوتارو خوردم بازمشکل ایجاد میکنه یا تاثیری نداره؟

من یکیو خوردم دومی رو ۱۲ ساعت بعدش خوردم هنوزم دخترم تو عقدیم ولی ترسیدم باردار بشم یه مدت از استرس پری نشدم چقد دعوا کردیم نامزدم که میگفت بچمو میخوام تهش میخواستم آز بدم پری شدم ولی هربار چند روز لک میشدم بعد پری بعد یه عالمه لک حین پری هم گلاب به روت لخته داشتم همش با خونریزی زیاد بعد رفتم دکتر گفت قرص اورژانسی باعث زخم رحم میشه هرگز نخور روش پیشگیری داشته باشین خلاصه بعد چند ماه خوب شدم خیلی اذیت شدم خواهرانه میگم نخور روش پیشگیری داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره خواهر من قرص اورژانسی خورد ولی باردار شده بود قرص اورژانسیم خطا داره

ممنون از راهنماییت

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
آره دیگه بهتره سالی یکی دو بار بیشتر مصرف نشه چون مداوم هم اثرش کمتر میشه هم ریسک سرطان بالا میبره ...

فقط اینا نیست که متخصص به من گفت باعث زخم رحم هم میشه و خیلی خطرناکه بعدشم اصلا به من نساخته بود چند روز سرگیجه و تهوع داشتم خیلی بد بود هرگز دیگه نمیخورم

فدات گلم خارج رحمی یک در میلیون خواهر زن داداشمم با همین قرص شب زفافش باردار شد😂 ماشالله قرصاشونم ق ...

خخخخخ چه اشتباهی کردم حرفشوووو باور کردم. 🤣

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد