2777
2789

بجه ها ۵ساعت بعد رابطه یکی قرص از دوتا ۰/۷۵ رو خوردم‌نمیدونستم جفتشو باید بخورم. حالا چیکار کنم؟ 

بارداری باقرص اورژانسی خارج از رحمی میشه؟؟؟؟؟

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ ساعت دیگه اونیکیشو بخور

۱۲ ساعت رد شده

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

اون یکیشم الان بخور

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اون یکیشم الان بخور

۱۲ ساعت رد شده

۱۲ ساعت رد شده

اشکال نداره بخور تا72ساعت موثره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
۱۲ ساعت رد شده

چندم سیکلتی؟یه هفته قبل و دو روز بعد تخمک گذاری احتمال بارداری هست ممکنه اصلا نباشه تخمک الان

حالا زعفرون و رازیانه اینا بخور دیگه قرصه رم بخور اگه خیلی نگذشته زیر ۷۲ ساعت میشه

من یه بار بخاطر توهم بارداری خوردم داغون شدم بخدا نکنین اینکارو باخودتون

چرا داغون شدی؟ یعنی یکی از اوت دوتارو خوردم بازمشکل ایجاد میکنه یا تاثیری نداره؟

من یه بار بخاطر توهم بارداری خوردم داغون شدم بخدا نکنین اینکارو باخودتون

آره دیگه بهتره سالی یکی دو بار بیشتر مصرف نشه چون مداوم هم اثرش کمتر میشه هم ریسک سرطان بالا میبره

پریودم جا بجا میکنه

چندم سیکلتی؟یه هفته قبل و دو روز بعد تخمک گذاری احتمال بارداری هست ممکنه اصلا نباشه تخمک الان حالا ...

فقط از خارج رحمیش میترسم دیگه فرقی نداره حامله شم یا نه فقط خارجی نباشه

فقط از خارج رحمیش میترسم دیگه فرقی نداره حامله شم یا نه فقط خارجی نباشه

اینطوری نیست که همه بارداری ها با قرص خارج رحمی باشن ریسکش بالاتره یعنی ممکنه یکی با قرص حامله شه ولی خارج رحمی یکیم بشه داخل رحم و سالم

ایشالا طوری نیست عزیزم