2777
2789
عنوان

تا حالا ژل رویال خریدین؟

1053 بازدید | 59 پست

از دوسته عزیزی درمورد ژل رویاله مهندس عبادالله پیرایرانی شنیدم اما برای خرید، آدرس یا شماره تماسی از این مهندس زنبور دار ندارم، اگه اطلاعی دارید لطفا راهنماییم کنید.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا سودجوییه

شاید باشه، تجربه ای ندارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من از داروخانه امپول خوراکیشو خریدم انصافا مزش بده اما خیلی واسه انرژی زایی خوبه 

متخصص تجویز کرد یا خودت خریدی؟

بله خریدیم ولی از یه عطاری ک میشناسیم و مطنئنه 

بنظرتون موثر بوده؟ حدود قیمت میتونی بهم بگی

متخصص تجویز کرد یا خودت خریدی؟

نه دکتر زنانم تجویز کرد دو سال پیش یا ۳ سال پیش ۱۲۰ تومن واسه ۱۰ تا سرنگ خوراکی دادم در حال رژیم بودم گفتم یه چیزی بده تا انرژیم برگرده عالی بود اثرش حالا طبیعی ام بخری عالی تره اما نتی نخر

نه دکتر زنانم تجویز کرد دو سال پیش یا ۳ سال پیش ۱۲۰ تومن واسه ۱۰ تا سرنگ خوراکی دادم در حال رژیم بود ...

چ خوب. میخام مستقیم از زنبوردار بخرم تو این فرصت ک هنوز پیدا نکردم احتمالا آمپولشو میگیرم. 

موثر ک هست قطعا  قیمتش ببینین یه لایه نازک بود خود ژلش با عسل قاطی شده بود ۱۵۰  خ کم بود

آها، مرسی 😍😍