2777
2789
عنوان

تا حالا ژل رویال خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 59 پست
فرزی جان عزیزم  من هم دنبال ژل رویال اصل میگشتم این سایت مهندس پیرایرانی رو میشه بفرستی مثل این ...

پاک نشده برا من دیده میشه ولی الان دوباره میفرستم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم اخه برای من دیده نمیشد 

خواهش میکنم هانی جون

آره خیلی وقتا اینجوری میشه برا منم پیش اومده

فقط دستورشو خود فروشنده بهت میده

یه قاشق ناشتا قبل از صبحانه یه قاشق قبل از شام

خودتم میتونی بخوری یه بار همسرم برا منم خرید ولی پودرهارو گفتیم کمتر بریزه

البته من ب اینجور چیزا و دمنوش و ...  عادت ندارم بعد از یه مدت دلمو زد و نمیتونستم ادامه بدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خواهش میکنم هانی جون آره خیلی وقتا اینجوری میشه برا منم پیش اومده فقط دستورشو خود فروشنده بهت میده ...

فردا حتما زنگ میزنم عزیزم مرسی 

اتفاقا خیلی دنبال جای معتبری میگشتم برای خریدش 

خوب شد پیامتو دیدم تو سایت 

خدا حفظ کنه نی نی نازتو😍😘

شما باردار شدی با ژل رویال شون جنین هاتون کیفیت خوب شد؟

سلام عزیزم بله خداروشکر باردارم انشالله قسمت شما هم بشه به زودی.

ژل رویال روی اسپرم تاثیر داشت. هر سه فاکتور اسپرم همسرم (تعداد، مورفو و تحرک) بهتر شد... خودمم قبل از پانکچر یه مدت استفاده کردم البته دیگه نمیدونم برا منم تاثیر داشته یا نه.

ما یه بار اصفهان میکرو کردیم ک جنینایی ک تشکیل شده بود رو قبل از فریز گذاشتن برای بلاست. ولی هیچ کدوم بلاست نشدو از بین رفتن و انتقالی نداشتم

دیگه حدود هشت ماه همسرم معجون رویال مصرف کرد و رفتیم تهران، رویان میکرو کردیم. همه ی جنینایی ک داشتمو برای هر بار انتقال میذاشتن بلاست بشه که خداروشکر همه بلاست میشدن. انتقال سومم مثبت شدم

خودتون اصلا استفاده نکردید؟قیمت جدیدش یا اونکه قبلا گرفتید تقریبا چقدر بود؟

نه من نخوردم 

تقریبا یک ماه پیش یک کیلو عسل با ترکیبات ژل و جنسینگ و گرده گل شد ۵۰۰ تومن 

عسلش تنها ۲۰۰ بود 

https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۵۱۶_۲۰۵۸۰۹_36ot.jpg https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۵۱۶_۲۰۵۷ ...

شما هم ژل رویال رو با جنسینگ و اینا خوردین از همینجا که هانی جون خریدن گرفتید ؟هر کدوم پیام رو دیدین لطفا شماره تماس بذارید منم سفارش بدم مرسی