بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چند سال پیش یه جوش سفید خییییلی کوچیک دیدم بهم زده بود دقیقا مثه یه جوش ریز ریز که سفید بود فکر کردم جوشه دیگه . باردارم بودم . اومدم یه شهر دیگه پیش خانوادم دیگه چکش نکردم . یه روز حس کردم بزرگتر شده و هرروز چک میکردم هی بزرگ و بزرگتر میشد و حالت دون دونی بود . 3 ماهه م بود که نجبور شدم کورتاژ کنم همون موقع طی عمل کورتاژ اون زگیل تناسلی هم دراوردن و نتیجه ش رفت پاتولوژی که چیز خاصی نبود
گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذاهایی که میخوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
درمان داره؟ نوع خطرناکش چند درصد ممکنه که باشه؟ از چه نظر میگید خیلی بده؟ من بشدت استرس دار ...
عزیزم من خطرناکترین نوعش رو گرفتم و خوب شدم بدترین چیز واست استرس هست و باید خیلی سیستم ایمنی بدنت رو قوی کنی و سه دوره واکسن هست باید استفاده کنی واکسن هاشم قیمتشون بالاس..باید مرتب که در میان هی بری دکتر واست بسوزوزنه
بله دکترم گفت زگیل تناسلیه ولی بیشتر نشد همون یه دونه بود که هی داشت بزرگتر میشد
گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذاهایی که میخوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
نه من بچه ام سقط شد. البته دلیلش این زگیل نبود . دیگه وقتی رفتم برا کورتاژ اونم جراحی کردن