2777
2789
عنوان

قبول دارین لاغر شدن به همه نمیاد

697 بازدید | 51 پست

من بعد زایمانم ۷۴ کیلو شده بودم با قد ۱۶۰. قبل زایمان هم ۶۰ کیلو بودم. با رژیم و ورزش رسیدم به ۵۴. ولی خیلی زشت شده بودم یعنی صورتم زشت و تکیده شده بود و هر کی منو مدید فکر میکرد مریض شدم یا تو زندگیم مشکل دارم . حالا فکر کنین چقدر زحمت کشیده بودم. تا اینکه یه روز شوهرم گفت صورتت لاغر و بد شده دیگه اون شد تیر خلاص. منم رژیم رو ول کردم الان ۶۵ کیو هستم . صورتم پر شده و اندامم بد نیست چون با ورزش چاق شدم شل نیستم سفت تر شدم. قبول دارین لاغری به همه نمیاد ؟به من اصلا نمیاد.

بخند تا دنیا به روت بخنده (:

بله

ادل!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خانم های تپل میان میگن ن بابا لاغری چیه اه و پیف 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

آره منم اینطوری ام

زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ‌((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))