2777
2789
عنوان

قبول دارین لاغر شدن به همه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 51 پست
من تقریبا توپرم یا تپل نمیدونم😂😂ولی لاغر استخوونی اصلا زیبایی وجذابیت نداره

قد و وزن باید متناسب باشه تا جذاب بشه خانم باید متناسب با قدش وزنشو ست کنه.... چ لاغر زیادی چ تپل هیچکدوم جذاب نی

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
اره واقعاالان من قدم ۱۶۲هست دکترگفت میتونی تا۶۳یا۶۵نهایت باشی همون طبیعی امافعلادارم تلاش میکنم برسم ...

امیدوارم بزودی ۶۴ بشی  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد و وزن باید متناسب باشه تا جذاب بشه خانم باید متناسب با قدش وزنشو ست کنه.... چ لاغر زیادی چ تپل هی ...

لاغر زیادی وچاق البته

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
لاغر زیادی وچاق البته

قد و وزن متناسب دیگه... 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
اره بخاطر اینه ک ی دفعه پوست ول میشه اما ب مرور اوکی میشه ... ولی خانم های لاغر کم سن تر از تپل ها ن ...

آره وقتی حدود ۱۲کیلو کم میکنی انگار آب زیر پوستت هم از دست میره. ولی تو تثبیت جبران میشه 

مرسی گلم سخته متاسفانه چون ازاول تنبلی تخمدان داشتم این هرموناکارموبه شدت سخت کردن امادارم تلاش خودم ...

موفق میشی  

منم با وجود مشکل هورمونی اومدم روی وزن طبیعی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
وای واقعاچقدخوب من دارم باکالری شمارپیش میرم شماچطوری بود؟چندکیلوکم کردی؟

منم کالری شماری  

۶۴ بودم رسیدم به ۵۱کیلو، توی سه ماه و نیم

قدم بلند نیست باید بین ۴۸تا۵۹ باشم

من شده بودم عین دخترای نوجوون موهامم پسرونه زده بودم

همون طبیعی خوبه گلم بخصوص الان بااین پیکرتراشیونمیدونم هزارتامدل بنظرم پریکم زیباییش گیراترهست یعنی بشخصه دوست دارم وقتی لباس پرمیشه