ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چجوری صبر کردی این مدتو من ۳ ماه تو اقدام بودم هربار منفی میشد دیونه میشدم
ب سختی و ...
با هر پرید تو تمام ۳.۵ سال غصه خوردم و دلم هوری ریخت،تازه دو ای یو ای منفی ی عمل پلیپ و...
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
مبارکه منم یکسال ونیم،منظورم ویارته از چی خوشت میاد یا بدن میاد
از همه چیز بدم میاد فقط واسه نی نی می خورم البته ب جز ی میوه ک درست نیست جلو باردارا بگم
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
خدا روشکر که بالاخره انتظار تموم شد،کاشکی خدا به همه اونایی که بچه میخواد بهشون بده
ایشالا ب سلامتی هم بیاد بغلمون🤲🤲🤲
میگم یه سوال روزی که تست زدم اگه مثبت شد چی کارا کنم من یه دختر ۶ ساله دارم پسر میخام& ...
اگه مثبت شد ک دیگه جنسیت معلومه کاری واسه جنسیت نمی تونی بکنی،جنین از ۵ روزگی جنسیت داره وقتی هنوز چند سلول داره فقط.برو از بتا بده