2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری صبر کردی این مدتو من ۳ ماه تو اقدام بودم هربار منفی میشد دیونه میشدم

ب سختی و ...

با هر پرید تو تمام ۳.۵ سال غصه خوردم و دلم هوری ریخت،تازه دو ای یو ای منفی ی عمل پلیپ و...

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
مبارکه منم یکسال ونیم،منظورم ویارته از چی خوشت میاد یا بدن میاد

از همه چیز بدم میاد فقط واسه نی نی می خورم البته ب جز ی میوه ک درست نیست جلو باردارا بگم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
ب سختی و ... با هر پرید تو تمام ۳.۵ سال غصه خوردم و دلم هوری ریخت،تازه دو ای یو ای منفی ی عمل پلیپ ...

خدا روشکر که بالاخره انتظار تموم شد،کاشکی خدا به همه اونایی که بچه میخواد بهشون بده

خدا روشکر که بالاخره انتظار تموم شد،کاشکی خدا به همه اونایی که بچه میخواد بهشون بده

ایشالا ب سلامتی هم بیاد بغلمون🤲🤲🤲

میگم یه سوال  روزی که تست زدم اگه مثبت شد چی کارا کنم  من یه دختر ۶ ساله دارم پسر میخام& ...

اگه مثبت شد ک دیگه جنسیت معلومه کاری واسه جنسیت نمی تونی بکنی،جنین از ۵ روزگی جنسیت داره وقتی هنوز چند سلول داره فقط.برو از بتا بده

از همه چیز بدم میاد فقط واسه نی نی می خورم البته ب جز ی میوه ک درست نیست جلو باردارا بگم

منم از همه چی بدم میاد هرچی و که نگاه میکنم حالت تهوع میگیرم آخه من ۱ ماهه شدید تهوع دارم اصلا نمیتونم کاری بکنم خونه تکونی هم نتونستم بکنم

دكترم گفت تاريخ غربالگرى اولت بايد ٩ فروردين انجام بشه 

اما تعطيليه  

تو بازه ٩ تا ١٦ فرودين يرين واسه غربالگرى اوكيه 

و جايى ك من وقت گرفتم ١٦ بهم وقت داد … 

و از الان استرسش رو دارم ب خاطر شرايط كرونا :|