2777
2789

اگه مهر ۹۹ باشی ک الان آن تی رفتی دیگه ن؟

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه برا ۱۴ فروردین نوشته دکتر،اون چجوریه؟

من امروز رفتم ی نیم ساعتی سونو طول کشید اگه تهرانی برو رستاک

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
نه تهران نیستم،سونو چجوری انجام میشه؟ان تی چه فرقی داره با بقیه

خوب تمام اجزای قلب و مغز و این هارو می بینه تحقیق کن تو شهرتون ی جای معتبر برو ک خدایی نکرده از سر ناشی گری الکی نترسونتت

خوب تمام اجزای قلب و مغز و این هارو می بینه تحقیق کن تو شهرتون ی جای معتبر برو ک خدایی نکرده از سر ن ...

گلم اینی که میگی انومالی هست ان تی فرق داره

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
خوب تمام اجزای قلب و مغز و این هارو می بینه تحقیق کن تو شهرتون ی جای معتبر برو ک خدایی نکرده از سر ن ...

از مطب ۳ جارو معرفی کردن یکیش زنگ زدم وقت بگیرم برا سونو با لحن بدی گفت باید حضوری بیای و اگه سرما خوردی نیا خلاصه رفتم یجای دیگه که خوبه و همه تعریفشو میکنن

گلم اینی که میگی انومالی هست ان تی فرق داره

من امروز ان تی بودم همه رو جلو چشمم دید و سی دیش رو هم بهم داد ۷۰ درصد جنسیت رو هم گفت

از مطب ۳ جارو معرفی کردن یکیش زنگ زدم وقت بگیرم برا سونو با لحن بدی گفت باید حضوری بیای و اگه سرما خ ...

خوب میگی همه تعریف میکنن پس خوبه دیگه ایشالا ب سلامتی داشتی میرفتی تو ی لقمه نون پنیر بخور ب جای آب میوه صنعتی یکم آب ولرم و با عسل قاطی کن بخور برو تو