2777
2789

اگه مهر ۹۹ باشی ک الان آن تی رفتی دیگه ن؟

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه برا ۱۴ فروردین نوشته دکتر،اون چجوریه؟

من امروز رفتم ی نیم ساعتی سونو طول کشید اگه تهرانی برو رستاک

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
نه تهران نیستم،سونو چجوری انجام میشه؟ان تی چه فرقی داره با بقیه

خوب تمام اجزای قلب و مغز و این هارو می بینه تحقیق کن تو شهرتون ی جای معتبر برو ک خدایی نکرده از سر ناشی گری الکی نترسونتت

خوب تمام اجزای قلب و مغز و این هارو می بینه تحقیق کن تو شهرتون ی جای معتبر برو ک خدایی نکرده از سر ن ...

گلم اینی که میگی انومالی هست ان تی فرق داره

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
خوب تمام اجزای قلب و مغز و این هارو می بینه تحقیق کن تو شهرتون ی جای معتبر برو ک خدایی نکرده از سر ن ...

از مطب ۳ جارو معرفی کردن یکیش زنگ زدم وقت بگیرم برا سونو با لحن بدی گفت باید حضوری بیای و اگه سرما خوردی نیا خلاصه رفتم یجای دیگه که خوبه و همه تعریفشو میکنن

گلم اینی که میگی انومالی هست ان تی فرق داره

من امروز ان تی بودم همه رو جلو چشمم دید و سی دیش رو هم بهم داد ۷۰ درصد جنسیت رو هم گفت

از مطب ۳ جارو معرفی کردن یکیش زنگ زدم وقت بگیرم برا سونو با لحن بدی گفت باید حضوری بیای و اگه سرما خ ...

خوب میگی همه تعریف میکنن پس خوبه دیگه ایشالا ب سلامتی داشتی میرفتی تو ی لقمه نون پنیر بخور ب جای آب میوه صنعتی یکم آب ولرم و با عسل قاطی کن بخور برو تو