2777
2789

من 36هفته و3روز هستم. دو روزه کل بدنم میخاره و روی شکمم جوشای ریز قرمز زده.گردنم خیییییییلی میخاره😢

ماست وعرق کاسنی هم خوردم.

کسی بوده مثل من باشه؟

خوش به حالت ماهای اخری از ۴ ماهگی پدرم درومده.....داغونم فلجم کرده....البته با صد تا دکتر رفتن الان یه کوچولو بهترم

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیمو شیرین و خاکشیر هم بخور بچت پسره؟

نه دختره.

لیموشیرین که گیرنمیاد....

خاکشیرهم باعث زایمان زودرس میشه نمیتونم بخورم.ازهفت ماهگی درمعرض زایمان زودرس هستم وباشیاف وقرص تاحالا مونده

نه دختره. لیموشیرین که گیرنمیاد.... خاکشیرهم باعث زایمان زودرس میشه نمیتونم بخورم.ازهفت ماهگی درمع ...

چرا گیر نمیاد همه میوه فروشیا دارن عزیزم  دیگه شما بچت کامله من دختر اولمو اولین روز 38 بدنیا اوردم 

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   
چرا اذیتت کرده؟؟؟

کلستاز بارداری....انزیمای کبدم بالاس.....فعلا دارم دارو مصرف میکنم...شبا گریه میکردم از زور خارش

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

بنظرم بهتره دکتر بری و آزمایش بدی. با اینکه در اغلب موارد خارش طبیعیه ولی یه احتمال خیلی کم هست که احتیاج به پیگیری پزشکی داشته باشه. حالا شرایط اینجوریه دکتر رفتن سخته حتما تلفنی یا آنلاین بپرس از دکترت