2777
2789
عنوان

با قرص اورژانسی هم میشه باردار شد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 39 پست
حدودا روزهای تخمک گزاریت هست.قرص دومی رو دقیقا سروقت بخور

چندساعت بعدش باید بخورم؟

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ببخشید🙏بچه ها کسی یک ماه پیش رابطه داشته ولی داخل نریخت اونجور ک میگ قبل و بعدشم قرص جلو گی ...

از چه روشی ممکنه حامله باشه اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مجازی از راه دور؟؟؟؟؟

۱۱ روز از اولین روز آخرین پریودیم گذشته. ۱۷ اسفند پری شدم 

من همین الان یه تایپ زدم 

منم استرس دارم 

من ۷ اسفند پریود شدم 

۱۳ اسفند هم تموم شد 

امروز ن ز د ی ک ی محافظت نشده داشتم ب نظرت امکان داره من باردار بشم؟؟؟؟

بستگی داره روز چندم سیکلت باشه  بعدشم قرص دوم رو ۱۲ ساعت بعد از اولی بخور

یعنی با یکیش روز ۱۱ پریودی امکانش هست باردارشم؟

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
من همین الان یه تایپ زدم  منم استرس دارم  من ۷ اسفند پریود شدم  ۱۳ اسفند هم تموم ش ...

قرص نخوردی؟؟؟ میخوای باردارشی؟

من همین الان یه تایپ زدم  منم استرس دارم  من ۷ اسفند پریود شدم  ۱۳ اسفند هم تموم ش ...

آره امکانش هست

یعنی با یکیش روز ۱۱ پریودی امکانش هست باردارشم؟

بببین بستگی داره سیکلت منظم هست و چند روزه هست.معمولا از روز ۱۱ محدوده تخمک گزاری هست

یا دوتا ۷۵/. رو باید با هم‌بخوری یا اولی رو سریع بخوری دومی رو ۱۲ ساعت بعد

بببین بستگی داره سیکلت منظم هست و چند روزه هست.معمولا از روز ۱۱ محدوده تخمک گزاری هست یا دوتا ۷۵/. ...

پریودم‌منظم و ۲۸ روزه س خودم‌میدونم‌روز ۱۳ پریودیم تخمک گذاریم هست. ۵ ساعت بعد رابطه خوردم یعنی ساعت ۷ عصر خوردم دیگه قرص ندارم😩الانم همسرم خوابه بره بگیره. ببخشید توروخدا با یکی خطره؟

نه قرص نخوردم  ندارم قرص الان. من نمیخوام اصلا اما همسرم    

بیخیال عزیزم قرص نخور بسپار به خدا ایشالا میشی🤪🤩