2777
2789

برای نجات خودمون بیاین بیرون نریم حتی عید دیدنی خونه پدر ، مادرمون ، ازتون عاجزانه خواهش می کنم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا عین خیالشونم نیست مثلا دوست من رفت خرید عیدشو کرد مثل قبل رفت و امداشو داره ارایشگاه رفت امروزم رفتن یه شهر دیگه خونه پدرشوهرش میگفت بعده چندروزم میرم شهر خودمون😕 هرچیم بهش گفتم گفت تو زیاد سخت میگیری مگه چی میخواد شه😐

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
تو یه تاپیک‌گفتن دکتر شبکه یک گفته ۷۰ درص از مردم میگیرن.پس الکی یه ماه تو خونه پوسیدیم.

اگه بیرون نیایم و توی فضای خونه بمونیم حتما جز اون 30 درصدی میشیم که مبتلا نمیشن ، بیاین این دفعه فکر کنیم یه کنکور می خوایم شرکت کنیم و اگه توی خونه بمونیم حتما قبول میشیم 

خیلیا عین خیالشونم نیست مثلا دوست من رفت خرید عیدشو کرد مثل قبل رفت و امداشو داره ارایشگاه رفت امروز ...

اینا آمارا رو نمیبینن؟!خودشون مهم نیست چی بشن فقط باعث نزول بلا برای بقیه نشن

اینا آمارا رو نمیبینن؟!خودشون مهم نیست چی بشن فقط باعث نزول بلا برای بقیه نشن

بخدا هی منو مسخره میکنه وقتی میگم لباس نگرفتیم شهرمون نمیرم یا درو کفشا و.. رو ضدعفونی میکنم

میندازه به خنده میگه فوقش میمیریم دیگه

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹