2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیم ساعته پیش شوهرم با دوستاش رفت شهرو ضدعفونی کنن واسه کرونا .با اینکه من گفتم نرو ‌

الن چی بگم بهت؟ واقعا متاسفم واست

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

واقعا زودتر برو طلاق بگیر.

تو اصلا نمیدونی چقدر همسرت آدم خوبیه

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
میترسم خب .بخدا ۲۴ روزه پامو از خونه بیرون نذاشتم ‌نه بابا شغلش نیست 

عزیزم خب باید با هم به تفاهم برسید دیگه 

گاهی باید حرف شما باشه گاهی هم بزار برای خودش باشه خیلی سخت نگیر  

عزیزم خب باید با هم به تفاهم برسید دیگه  گاهی باید حرف شما باشه گاهی هم بزار برای خودش باشه خی ...

بخدا روانی شدم توخونه ‌.کل امیدمون به عیده که ی دوهفته ای برم شهرمون امسال که اینطوری شد .ظهری کلی گریه کردم .

بخدا روانی شدم توخونه ‌.کل امیدمون به عیده که ی دوهفته ای برم شهرمون امسال که اینطوری شد .ظهری کلی گ ...

عزیزم شما هم سعی کن خوش بگرونی فیلم بگیر یا کتاب بخون خوش بگرذرون حالت بهتر شه

عزیزم شما هم سعی کن خوش بگرونی فیلم بگیر یا کتاب بخون خوش بگرذرون حالت بهتر شه

این کارو میکنم ولی دیگه خستم .اخه پرمم شغلشون کارمند شبکه بهداشته نگران اونام هستم ‌

این کارو میکنم ولی دیگه خستم .اخه پرمم شغلشون کارمند شبکه بهداشته نگران اونام هستم ‌

عزیز دلمی

انشالله خدا سلامت نگهشون داره 

نگران نباش گلم خدا ثواب دنیا و آخرت بهشون بده

داداش من و همسرم تقریبا هرشب میرن

خانما چکارکنم

ازشوهرم طلاق بگیرم؟

داداشمم‌به بابام میگم‌ازخونه بندازه بیرون راحت شیم

مسخره

من شوهرم میخواد بره خودم امادش میکنم

ماسکش دسکشش

لباس گرمش

خودم اماده میکنم