2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من چی بشم ؟اصلا شاید کرونارو بیاره خونه .

اونا لباس مخصوص میپوشن. خطرناک تر از خود کرونا وحشت الکی از اونه.

شوهر من دانشجوی پزشکیه، اونم میره بیمارستان کمک و سمپاشی بیرون. من بهش بگم نرو؟ چقدر باید خودخواه باشم؟  اگر شوهر من بتونه از مبتلا شدن یک تفر جلوگیری در واقع داره از من مواظبت میکنه.حتی ی مقدار پس انداز داشتم دادیم برای کمک مالی برای دوخت ماسک و گان برای پرستارا و پزشکا.

اینارو نگفتم پز بدم خدا میدونه. گفتم بدونی تنها نیستی و همه اون مردا ی زن تو خونه منتظرشونه. کاش قوت قلب باشی  ن خار تو چشم و استخوان تو گلو

الان وقت بحرانه. زن باش و این لوس بازیای الکیو بذار کنار. فقط همین

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

از خانم فاطمه زهرا الگو بگیر. فکر کن همسرش اکثر اوقات تو جنگ و جلسات بودن. کلا ۹ سال زندگی کردن شاید یکسالشو بطور خالص کنار هم نبودن. هر چی مرد بزرگتر دقدقه هاش بیشتر.

حالا خانم فاطمه چکار میورد؟ گریه میکرد؟ میگفت علی جان نرو؟ من تنهام همش ۱۲ سالمه یا ۱۶ سالمه یا هرچی؟ یا ۳ تا بجه دارم؟ اگر حضرت علی از خونه تامین نبود میتونست وظیفه سنگینشو انجام بده؟ قرار بود مسئول ی جامعه باشه

حالا دگ سمپاشی ک چیزی نیس در برابر اینا

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
اونا لباس مخصوص میپوشن. خطرناک تر از خود کرونا وحشت الکی از اونه. شوهر من دانشجوی پزشکیه، اونم م ...

عزیزم شما شوهرت پزشکه لباس مخصوص بهشون میدن اما به شوهر من که نمیدن .

عزیزم شما شوهرت پزشکه لباس مخصوص بهشون میدن اما به شوهر من که نمیدن .

شوهر من پزشک نیست دانشجوی پزشکیه، بعدم ب اونایی ک سمپاشی میکنن میدن. لباسم ندن حداقل ی ماسک و دستکش دارن

توکل کن بخدا

شوهر من پزشک نیست دانشجوی پزشکیه، بعدم ب اونایی ک سمپاشی میکنن میدن. لباسم ندن حداقل ی ماسک و دستکش ...

ماسک و دستکش که خودمون داریم لباسم لباسایی روپوشید که ازشون استفاده نمیکنه .گفت قبل از اینکه وارد خونه بشمم میرم حموم .ولی من بازم میترسم.

ماسک و دستکش که خودمون داریم لباسم لباسایی روپوشید که ازشون استفاده نمیکنه .گفت قبل از اینکه وارد خو ...

نترس. توکل کن بخدا. جامعه ب مردایی مثل همسرت احتیاج داره. بهش روحیه بده