2777
2789
عنوان

🛑🛑🛑🛑🛑🛑خانوما ی لحظه بیایننن🛑🛑🛑🛑🛑🛑

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 76 پست

دعا کن حامله بشم به یه بچه ی سالم و صالح 

ماه دیگه میشه ۵ سال که ازدواج کردم ... دعا کن برام

الهی عاقبت بخیر بشی

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن مشکلم حل شه

مشکل بزرگی دارم🙏🙏

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

سلام عزیزم برای من وخانوادمم دعا کن لطفا

اسمم زهراست..‌‌الهی خودتم حاجت روا بشی...الهی آمین

@fazisadat2 شفا نامزدشون

@قاصدک_خوش_خبرم شفا پدرشون

@nazgol_64 شفا خودشون

@آیلین157 شفا همسرشون

@صبامنم شفا برادرشون

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

اا‌‌‌

سلام برای این دوستان هم دعا کن لطفا

@غلطگیر   شفا مادرشون

@پارکر   شفا بیمارشون

@ابلیسم   شفای دخترشون 

@صدفگل   شفا پدرشون

@باراناسالاری   شفای مادرشون

ممنون استارتر 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

@شیان شفا پدرشون

@مامانبزرگپانیذ  

@رزعشق رسیدن به عشقش

@sayeh6859  

@رهگذرپاییزی  

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

@نیلوفرر74 رسیدن به عشقش

@آرaم  

@elahemilany98  

@mohsen718  

@طلاونقره  

عزیزم ببخشید انقد پیام میدم لطفا برای خوب شدن زندگی آبجیمم دعا کن اسمش فاطمست...

برای عمه ی مامانم هم دعا کن سرطان داره و دکترا جوابش کردن اسمش خدیجست

همه ی مریضا رو دعا کن لطفا🙏🙏🌹

سلام واسه سلامتی اقا امام زمان و ظهورشون و  واسه شفای مریضهای روحی و جسمی دعاکن منم یاد کن دعام کن ممنون الهی حاجتت روا

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
عزیزم ببخشید انقد پیام میدم لطفا برای خوب شدن زندگی آبجیمم دعا کن اسمش فاطمست... برای عمه ی مامانم ...

عزیزم راحت باش من زیاد پیش میاد قران میخونم دلم خواست از این ب بعد ب نیت شماها بخونم 

هر تاپیک اینشکلی بود یا هرکسی مشکلی داشت خوشحال میشم معرفیشون کنین 

منم ی بنده کوچیکم و فقط دارم دعا میکنم 

ولی از ته قلبم ارزو میکنم دعاهام مستجاب شن 

دوست دارم کمک کنم ب مردم 

تنها کاری ک الان ازم بر میاد همینه 

من حتی دوس داشتم کمک کادر درمان بکنم تو این روزای بحرانی ولی متاسفانه واسه پیش زمینه ای ک از آسم دارم نمیتونم ......

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
عزیزم راحت باش من زیاد پیش میاد قران میخونم دلم خواست از این ب بعد ب نیت شماها بخونم  هر تاپیک ...

الهی قربون دل مهربونت بشم ❤❤❤

خدا الهی آرزوهای قشنگت رو برآورده کن که انقد مهربونی.‌‌...الهی آمین