یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنونم ازتون انشاالله که خدا حاجت دل مهربونتون رو بده.از استاتر هم التماس دعا دارم برای شفای بیمار ج ...
سلام عزیزم خوبی؟؟؟
عزیزم چند وقت پیش یه خوابی دیدم گفتم تعریفش کنم براتون....نمیدونم چه معنی میده ولی امیدوارم معنیش شفا بیمارتون باشه...
خواب دیدم یه پیرمردی که سید بود اومد جلو خونمون و در زد منم درو باز کردم یه کاسه آب بهم داد منم آب رو خوردم و برای چند نفر زیر لب دعا کردم که یکیشم جوون شما آقا محمد بود....گفتم بگم بهتون
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
@شیان شفا پدرشون @مامانبزرگپانیذ @رزعشق رسیدن به عشقش @sayeh6 ...
ممنون عزیزم که به یادم بودی ان شاالله حاجت رواشی 💕🙏💚💙🌹
استارتر عزیز التماس دعا ان شاالله خیر ببینی💚💙🙏
لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘 همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨ خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔. درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳. 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋 💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙. 😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩🎓 🙄🤐😥☹️🤕🥴😕 🥰99/2/27🤗💚💙💕😍 🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋 🕋الهیییییی به امید تو🕋.
سلام عزیزم خوبی؟؟؟ عزیزم چند وقت پیش یه خوابی دیدم گفتم تعریفش کنم براتون....نمیدونم چه معنی میده و ...
سلام اشکم در اومد انشاالله که به حق حضرت علی خیر هست و هم بیمار من شفا میگیره و هم شما حاجت روا میشد من نمیشناسمتون ولی هر شب توی نمازم با اشک چشم همه اونایی که برای محمد دعا کردن و از ته قلبم دعا میکنم حتی اگه یک صلوات فرستاده باشن
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین