2777
2789
عنوان

سقط به علت هماتوم

1104 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من به خاطر هماتوم تو هفته ۱۲ متاسفانه سقط داشتم 

کیا مثل من این مشکلو داشتن؟

چقدر بعدش دوباره باردار شدید؟

تو بارداری بعیدتون کیا مشکل نداشتن و با موفقیت بارداری بعیدشون پشت سر گذاشتن؟

چی کارا کردین؟

اره با سونو من از هفته پنج لکه بینی داشتم ولی متاسفانه دکترم سر سری گرفت و گفت مشکلی نیست تا اینکه هفته یازده به خونریزی افداتم و تو هفته دوازده با اینکه قلب و دست و پا همه چیزش هفته قبلش نرمال بود بچه از بین رفت 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم دوستم نگران نباش منم تابستون سقط داشتم تو هفته یازدهم الان دوباره باردارم هفت هفتمه امیدت بخد ...

خیلی ناراحتم باورتون نمیشه آخه بچه اولم بود شما هم هماتوم داشتید؟ چقدر بعدش باردار شدید؟ چه آزمایشاتی انجام دادید؟ کجا دکتر رفتید؟

متاسفم دوستم نگران نباش منم تابستون سقط داشتم تو هفته یازدهم الان دوباره باردارم هفت هفتمه امیدت بخد ...

ایشالا خدا محافظ و نگهدار خودت و نی نیت باشه برای منم دعا کن این روزا رو فراموش کنم و به زودی یه بارداری خوب و بی دردسر داشته باشم❤️

ایشالا خدا محافظ و نگهدار خودت و نی نیت باشه برای منم دعا کن این روزا رو فراموش کنم و به زودی ی ...

ممنونم گلم من بخاطر تشکطل نشدن قلب سقط شد البته من دوتا نازدختر هم دارم دعا کن برام که ایشالا این پسر باشه اگه قابل باشم منم براتون دعا میکنم بزو ی دامنت سبز بشه و نی نی کوچولوتو صحیح و سالم بغل کنی هر موقع که اوضاع جسمیت روبراه شد سریع دوباره اقدام کن مطمعن باش نتیجه میده