2777
2789
عنوان

متوفای ۲۱ فروردین ۱۳۹۹

128 بازدید | 3 پست

✍ جعفر محمدی

- تاریخ فوت: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹

- علت فوت: کرونا

متوفی - که پدر بزرگی مهربان بود - در خانه اش نشسته بود که اقوام یکی پس از دیگری به دیدارش آمدند: بی ادبی است به عید دیدنی بزرگ فامیل نرویم!

آنها حتی دست هم ندادند و روبوسی هم نکردند ولی ویروس نامرئی از یکی شان منتقل شد به بیچاره پدر بزرگ.

هیچ وقت هم مشخص نشد کدام یک از افراد فامیل قاتل او شده بود چرا که هیچکدام شان کرونایی نشدند.

بعدها پزشک پدربزرگ گفت: هر که بود فقط ناقل بود، بی آن که علائم داشته باشد.

فردای روزی که پدربزرگ مُرد، چند کارگر گورستان که لباس های ضدکرونا پوشیده بودند ، او را در عمق دو متر و بیست سانتی متری دفن کردند،کمی آهک روی جنازه اش ریختند و همه فامیل در خلوت خود برایش گریستند؛ قاتل هم می گریست.

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

الان توام قانل جون مویی    

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی لطفا درخواست دوستیمو قبول کن

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم