2777
2789
عنوان

بیخوابی

85 بازدید | 4 پست

سلام 

خوبین والا من دماهه که خوابم نمیبره و رفتم روانپزشک قرص خواب داده یعنی چند مدلی رو استفاده کردم و الان هم دارم استفاده ولی خوابم کمه و سطحی هست نمی دونم چیکار کنم پایین چشم داره سیاه میشه چشام میسوزه از بیخوابی دارم دیونه میشم استرس واضطراب داشتم ولی الان حدود چند روزه ندارم نمی دونم باید چیکارکرد کمکم کنید همش احساس میکنم میمیرم و دیگه امیدی به زنده بودن ندارم 😢

زعفرون با گل محمدی دم کردشو خوردی؟؟

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درود؛  قرصتون چی بود؟

اولش که به دکتر متخصص روانپزشکی گفتم برام زولپیدیم نوشت تا میخوردم چهارساعت میخوابیدم بعدش بیدار میشدم و خوابم نمیبرد ولش کردم و رفتم یه دکتر دیگه اون برام ترانکوپین ۲۵ و ترازدون و لورازپام۲ و رهاکین۵۰۰ نو شت گفت هفته اول نصف و لی بعدش کامل بخور ولی ترسیدم و فقط لورازپامو خوردم و بعد یک هفته هم رهاکین رو خوردم و هردو شو الان قطع کردم چون ترسیدم و همش حس جنون و خودکشی داشتم رفتم زیر نظر یه پزشک دیگه الان میگه ترانکوپین۲۵ بخور از ۱/۴خوردم تا شبی یکی ولی دوباره خوابم سطحی و کم بود دیروز بهش گفتم گفت شبی یکی و نصفی بخور نخوابیدی شبی ۲ تا بخور دیگه دارم دیونه میشم میترسم