2777
2789
عنوان

خانما گوشیم هک شده

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 52 پست
ببین من یه بار از کاربلدش پرسیدم، گفت تقریبا محاله که خود گوشی هک بشه. مگه اینکه یکی واتساپ یا تل ش ...

دقیقا

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چجوری باید برم موبایل فروشی درستش کنه؟

فکرم یا تل یا واتساپ شایدم ایسنا تون هک شده رمز دوم بدین نشستاتون غیر فعال کنید

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
کار ساده ایه دست کم نگیر  شایدفامیلی چیزی از شیطنت این کار  و بکنه خودم از شیطنت تا الان ...

نه نه اون نه من تو فضای مجاری با یکی دشمنی داشتم دیشب اینستاگراممو هک کرد الانم گوشیمو بخدا قلبم تند تند میزنه...

دنیا همش اینجوری نمیمونه🎹🎵🎶 هیچکسی اینجوری نمیتونه🎤🎵🎶 بشکنه دلیو رد بشه🎧🎵🎶 
کار ساده ایه دست کم نگیر  شایدفامیلی چیزی از شیطنت این کار  و بکنه خودم از شیطنت تا الان ...

دست کم نگرفتم 

شایدم ایشون مث شما فامیلی چیزی داره 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

خانما یعنی اگه اینستاگراممو پس بگیرم درست میشه؟

فکر کنم بدی بیرون فلش بزنن حله. البته با توجه به کرونا، خودت بازگشت به تنظیمات کارخانه بزنی بهترع، فقط همه ی اطلاعاتت پاک میشه. حتی شماره تلفن مخاطبات

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
اگر ناشناس زنگ بزنه یعنی هک شدی؟

برنامه هک اس ام اس تو گوشیم بود و گوشیم خودکار وارد سایتای دیگه میشه هنگ میکنه همش علائم هک گوشیه

فکر کنم بدی بیرون فلش بزنن حله. البته با توجه به کرونا، خودت بازگشت به تنظیمات کارخانه بزنی بهترع، ف ...

بعدا نمیتونه دوباره هک کنه؟