2777
2789

اصن سردرد گرفتم انقددد دنبال دکتر گشتم،چشمام دیگه درد گرفته هرروز از صبح تا شب دارم میگردم تو اینستا و سایت

من اصفهانم بنظرتون برم تهران عمل کنم یا همینجا،ضمن اینکه بعد عمل باید برگردم چون تهران کسیو ندارم🫠

اگر دکتر خوب تو تهران یا اصفهان میشناسید معرفی کنید بوس و ماچ

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

من رفتم دکتر جهانی تهرانم عمل میکنه ی سری ب پیجش بزن مجتبی جهانی

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی ***                 بهترین  اتفاقات مالی در انتظار من است....                                                           

من رفتم دکتر جهانی تهرانم عمل میکنه ی سری ب پیجش بزن مجتبی جهانی

شما راضی ای؟نیمه فانتزی ام عمل میکنه عزیزم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما راضی ای؟نیمه فانتزی ام عمل میکنه عزیزم؟

بله راضیم اول از همه تنفس برام مهم بود

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی ***                 بهترین  اتفاقات مالی در انتظار من است....                                                           

دکترت نزدیک خودت انتخاب کن چون فقط روز جراحی نیست ، بعدشم باید بری معاینهخصوصا ماه اول که خیلی مهمه ...

اره بنظر خودمم تو شهر خودم بهتره ولی اصفهان اصن دکتر خوب نداره که شیک عمل کنن

عزیزم جراحی زیبایی ریسک هست همه دکترهای ماهر و گرون هم نارضایتی دارن

نمیدونم واقعا چیکار کنم😫