2777
2789
عنوان

خانما گوشیم هک شده

352 بازدید | 52 پست

علائم هک شدن گوشیمو دارم بنظرتون الان باید چیکارش کنم خیلی استرس دارم شما تجربه ای دارید موقع هک شدن گوشیتون؟

دنیا همش اینجوری نمیمونه🎹🎵🎶 هیچکسی اینجوری نمیتونه🎤🎵🎶 بشکنه دلیو رد بشه🎧🎵🎶 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایمش چیه خارش گلو و سرفه تبم داری خیلی خطرناکه ها 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
علایم؟؟؟ چه علایمی؟

شماره های ناشناس بهم پیام میدن و زنگ میزنن و چندتا برنامه مخرب انتی ویروس گوشیم پیدا کرده تروخدا تگه میدونی باید چیکار کنم

فک‌نکنم همینجوری بیان هر کسی رو هک کنن

یا باید خیلی کله گنده باشی یا یکی باهات مشکل داشته باشه 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

فک‌نکنم همینجوری بیان هر کسی رو هک کنن یا باید خیلی کله گنده باشی یا یکی باهات مشکل داشته باشه  ...

الان خیلی راحت شد هک تلگرام واتساپ متاسفانه

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
فک‌نکنم همینجوری بیان هر کسی رو هک کنن یا باید خیلی کله گنده باشی یا یکی باهات مشکل داشته باشه  ...

اتفاقا یکی باهام مشکل داره....سر یه موضوعی من راه حل میخوام فقط

شماره های ناشناس بهم پیام میدن و زنگ میزنن و چندتا برنامه مخرب انتی ویروس گوشیم پیدا کرده تروخدا تگه ...

ببین من یه بار از کاربلدش پرسیدم، گفت تقریبا محاله که خود گوشی هک بشه. مگه اینکه یکی واتساپ یا تل ش هک بشه

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  

کار ساده ایه دست کم نگیر 

شایدفامیلی چیزی از شیطنت این کار  و بکنه خودم از شیطنت تا الان 4 5 تا از فامیلامونو  البته با کمک یکی از همکلاسیام هک کردم  

لایک نکن خواهر من لایکک نکن با تچکر
الان خیلی راحت شد هک تلگرام واتساپ متاسفانه

واتساپ ک نه 

تلگرام هم خود شرکتش گفته هر کی بدون داشتن اون کد هک کنه چند میلیون دلار جایزه داره 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم