2777
2789

۶ ماه پیش گرمی ۷ تومن فروختم ملک خریدیم الان طلا بالا رفته ملک بی ارزش شده همش میگن طلا بهترین سرمایه هست وقتیم داشتم میگفتن هیچی خاک نمیشه زمین خیلی سود اوره البته همیشه اینجوریم هر کاری کنم برعکسش میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملک خیلی وقته که تو رکوده و رشد نداره..شیش ماه پیش هم همین بوده‌..کی این حرف رو زد بهتون که بفروشید ...

چندین سال بود که همش این در اون در میزدیم ملو بخریم نمیشد بالاخره شد دیگه دس نگهنداشتیم خوشحال بودیم خیر سرم

ملک چند ساله که وضعیتش بهم ریخته و راکده بحث الان نیست. ولی در کل اگر احتیاج بوده که اون ملک رو بخری ...

اح بابا شبا نمیتونم از فکرو خیال بیام بیرون غصه میخورم میگم کاش طلاهامو نمیفروختیم

چندین سال بود که همش این در اون در میزدیم ملو بخریم نمیشد بالاخره شد دیگه دس نگهنداشتیم خوشحال بودیم ...

پس الانم خوشحال باش دیگه!

هدفت ملک بوده، خداروشکر شد برات..

قدردان باش پس..

چیزی که میخواستی رقم خورده برات..

خداروهزار مرتبه شکر

ماکارون هستم:)

پس الانم خوشحال باش دیگه!هدفت ملک بوده، خداروشکر شد برات..قدردان باش پس..چیزی که میخواستی رقم خورده ...

اخه میگم اگه الان می‌فروختم تو جای بهتر میخریدم برا همین ناراحتم اون موقع پولم نرسید به جای خوب

اخه میگم اگه الان می‌فروختم تو جای بهتر میخریدم برا همین ناراحتم اون موقع پولم نرسید به جای خوب

بله..

فعلا همینطوره بازار...

یه تحلیل گر خوب و درست و حسابی پیدا کنید..

که تیم داشته باشه...

ازش مشاوره بگیرید..

که ضرر نکنید..

از این بعد منظورمه البته..

[QUOTE=400419924]دیه همون یه بار بود خواهر دیگه عمرن بتونیم انقدر طلا جم کنیم 

نه بابا

این چه حرفیه

پول همیشه جریان داره..

دوباره پول‌های بزرگ بزرگ سرازیر میشه به سمت‌تون..

دوباره میخرید😘

راستی اسی

با توجه به تاپیک‌های قبلی ات میگم..

وقتی اینجوری پول خورد دادی که مثلا دو گرم طلا هم نمیشه..

اصلا هر جقدر

یا میتونی آنلاین آب شده بخری

از داریک و این پلتفرم های معتبر

یا هم صندوق طلا بخری..

از رشد قیمت هم جا نمیمونی‌‌..

روی هم شد و دوست داشتی فیزیکی باشه، میفروشی و میری میخری

چندین سال بود که همش این در اون در میزدیم ملو بخریم نمیشد بالاخره شد دیگه دس نگهنداشتیم خوشحال بودیم ...

توروخدا زانوی غم بغل نگیر باز برو خداتو شکر کن طلا دادی ملک خریدی منو بگو طلا فروختم گرمی شش تومن برای رهن خونه الان پولم همونه اما طلا دو برابر شده هیچی تو دستم نیست سر سال هم صاحبخانه میگه برای برو بیرون