مواد لازم
سیب زرد۶تا
شکر بسته به ذائقتون ولی من نصف لیوان ریختم درحدی که آبم شیرین بشه نه غلیظ
زعفرون دم کرده یه قاشق غذاخوری
هل دوعدد
چوب دارچین یاپودر دارچین یه ذره
آب یه پارچ متوسط
آب ءذاشتم داغ شه بعد شکر ریختم که حل شه سیب و پوست گرفتم نصف کردم داخلشو درآوردم انداختم تو آب و شکر در حال جوش ۵دقیقه جوشید هل و یه ذره کوبیدم در حدی که دونه هاش یه ذره بشکنه با پودردارچین وگلاب و زعفرون اضافه کردم دم کنی گذاشتم پنج دقیقه بعدشم شعله رو خاموش کردم.یه بطری شربت هم بهم داد