2777
2789
عنوان

اومدم قهر خونه پدرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 54 پست
😑😑😑چرا تا خونه نگرفتی عروسی کردی قبول نمیکردی دیگ میگفتی جهازمو باید ببرم خونه خودمم...بنظرم ببخش ...

بینهایت بی عرضه ام قبول دارم حرفتو😢دعوا کزدم قهر کردم ولی خودمم نمیدونم چرا دهنم بسته شد اینم که باباش دعا نویسه بی تاثیر فکر نکنم باشه😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینهایت بی عرضه ام قبول دارم حرفتو😢دعوا کزدم قهر کردم ولی خودمم نمیدونم چرا دهنم بسته شد اینم که با ...

اگه پدر شوهرت دعانویسه ، اینو بدون آه  و دعای مظلوم زودتر از همه برآورده میشه دعا کن از شر این اخلاقاشون راحت بشی منم واست دعا میکنم

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
بینهایت بی عرضه ام قبول دارم حرفتو😢دعوا کزدم قهر کردم ولی خودمم نمیدونم چرا دهنم بسته شد اینم که با ...

ای وااااییییییی....ببین بنظرم حالا ک اومدی خونه پدرت محکم وایسا بگو اول خونه مستقل بگیر بعد بیا ببین نترس محکم حرفتو بزن شاید بااین شرایطی ک گفتی اول جدیت نگیره ولی تو محکم باشو حرفتو محکم بزن باور کن تاثیر داره جدیت بگیره دیگ تمام اگ بخادت قبول میکنی یبار محکم باشو خودتو راحت کن

ای وااااییییییی....ببین بنظرم حالا ک اومدی خونه پدرت محکم وایسا بگو اول خونه مستقل بگیر بعد بیا ببین ...

اره هزیزم میخوام همینکارو کنم افسردگی شدید گرفتم برگردم تو اون شرایط پس فردا انگ دیوونگیم بهم میزنن

سلام عزیزم 

منم متولد ۷۰ هستم 

با شوهرمم دوست بودم 

ولی چون عاشق شوهرم بودم و پس انداز نداشت مجبور شدم با مادرش تو یه خونه ۶۰ متری زندگی کردم

بعد مجبور شدم بچه دار بشم 

به هرچی دست میزدم مادر شوهر نمیزاشت 

بعد ۵ سال زندگی باهاش الان هم افسردگیه شدید گرفتم و هم ناداحتی اعصاب و وسواس شدید بیمارگونه

تو رو خدا برو خونه بابات تکلیفتو روشن کن 

من اشتباه کردم تو رو خدا قدر جونیتو بدون

الهی بمیرم برات منم مریض شدم بخدا😢

خدا نکنه 

ببین فدات شم اسمتم نمیدونم

ولی ازت خواهش میکنم تو رو خدا اولین چیز خودت برا خودت مهم باش 

مادر شورم منو کتک میزد از خونه بیرونم میکرد من نمیرفتم به بابام اینا بگم میگفتم اگه برم بگم میگن مگه دوسش نداشتی پس زندگی کن 

ولی کاش میگفتم

به شوهرم زیاد اذیتای مادرشو نمیگفتم فکر میکردم هر چی تحمل کنی عاشق تری

خدا نکنه  ببین فدات شم اسمتم نمیدونم ولی ازت خواهش میکنم تو رو خدا اولین چیز خودت برا خودت مه ...

دقیقا منم همینطورم خودمو میکشم واسه ارامش اون ولی اون هیچی برام ارزش قایل نیست😢

خدا لعنتشون کنه خیلی ناراحتت شدم😢و شک ندارم با منم یهسال دیگه مثل الان تو میشم😢

پس تو رو خدا خواهش میکنم واسه خودت ارزش قائل باش

بگو باید واست خونه بگیره تا بری وگرنه نرو 

بخدا بیچاره میشیا 

بعد با دو تا بچه نه راه پس داری نه راه پیش 

تا وقتی کامل مستقل نشدی بچه دار نشو به هیچ وجه