2777
2789
عنوان

اومدم قهر خونه پدرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اما بنظرم ادامه نده، چهار روز دیگه گیر میدن نازایی وادارت میکنن بچه بیاری، بخاطر بچه همه چی رو باید تحمل کنی مثل من، روزی که ازدواج کردم همه چی داشتم، کار، پول، ماشین، ارامش، خانواده حمایتگر، الان هیچی ندارم، پولمو دادم که شوهرم خونه بخره بنام خودش که پیش مادرشوهر زندگی نکنیم، ماشینم ازم گرفت چون با بچه خطر داره رانندگی، بخاطر بچه هم نذاشت برم سرکار که تربیتش خراب نشه، داغونم

حق زندگیتوازت گرفتن ک این خدانشناسا

بخدا اجازه ندارم تو خونشون اشپزی کنم اجازه ندارم تلویزیون نکا کنم چون همش متعلق به مادرس صبح تا شب پدر شوهرم اتاق کناری منه تمام تناسای من با خانوادمو گوش میده

😑😑😑چرا تا خونه نگرفتی عروسی کردی قبول نمیکردی دیگ میگفتی جهازمو باید ببرم خونه خودمم...بنظرم ببخشیییدا توروخدا ولی بی عرضه ای حرصم گرفت از این همه بی ادعاییت مردا. نباید بزاری راحت بدستت بیارن هرچه قدم عاشق باشین

شرایطتت سخته. این طرح مسکن ملی ثبت نام کنین. خورد خورد صاحب خونه شین، از اتاق خونه پدر شوهر بهتره. ح ...

ما غرب زندگی میکنیم شوهرم میگه فقط تو این منطقه خونه میخوام جای دیگه نمیرم پولشم نداریم😢