2777
2789

مگه امسال کسی عید داره تو خونش که حتما باید بره لباس عیدشو بخره وخونشو نو کنه بابا دست بردارید از فکرهای محدود شده به ظاهر ....اون پزشکها و پرستارها دارن شبانه روزی به دور ازخانواده جون میکنن یه عده هنوز تو فکر برگزاری عیدن جهالت تا چه اندازه؟🤯🤯🤯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوني كه ميره خريد واسه عيد و نميفهمه ني ني سايت چيكار ميكنه الان مشغول خريدشه

ماهايي كه خونه ايم فقط اين تاپيكارو ميبينم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

والا

ولشون کن لینا نه برا جون خودشون ارزش قائل اند و نه دیگران براشون مورد احترامند

بزار برند از ما که چیزی کم نمیشه

ببینیم به اونا چیزی اضافه میشه.؟؟ وقنی کرونا گرفتن

اگه ذره ای مردم ما مثه چینیا بودن الان این کوفتی هم تموم شده بود متاسفانه یه عده که حتما باید خرید کنن یه عده حتما باید عید مسافرت باشن یه عده که اصلا جدی نگرفتن تا وقتی اوضاع اینجوری باشه حالاحالاها ک.رونا مهمونمونه

شهر ما که تعطیلی اجباری شد تا بازارها خلوت بشه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»