2777
2789
عنوان

تبخال تناسلي و قاعدگي

4969 بازدید | 8 پست

من يك هفته است تبخال تناسلي گرفتم بار اولمه الان بعد يك هفته كه تبخالا داره بهتر ميشه من پريود شدم 

الان ميترسم ديگه بهتر نشم تبخالا خيس بمونن يا عفونت كنن 

دراز بكشم زيرم زيرانداز بندازم يا ميتونم نوار بزارم؟؟ اصلا دوره اش چقد طول ميكشه چقد قراره درد بكشم؟ 

توروخدا اگه تجربه داريد كمكم كنيد

من تجربه ندارم اما چرا تبخال زدی؟

رفته بودم ليزر 

دكتر گفت ويروسش توي بدنت بوده ولي پنهان بوده ليزر اون استرس ارو توي بدنت و رحمت ايجاد كرده باعث شده بريزه بيرون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. من الان دچار شدم نمیدونم چیکار کنم دیروز یهو ۵ ۶ تا کنار هم.  زدم رفتم دکتر پماد و قرص دا ...

وای من الان همینطوری شدم چهار روزه مبتلا شدم امروز پریود شدم کلی امتحان و کار واجب دارم این چن روز چیکار کنم زودتر خوب شم توروخدا بگوو

وای من الان همینطوری شدم چهار روزه مبتلا شدم امروز پریود شدم کلی امتحان و کار واجب دارم این چن روز چ ...

لباس زیر نپوش. دامن نخی. پات کن. با سشوار خودت رو خشگ کن. . اگرم پری هستی زود زود نوار عوض کن و مشبک نباشه