2777
2789

بچه منم همه ی این علائم هارو داشتم کمردرد سینم درد میکرد حتی بی بی چکمم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ انداخت اما با ۱۰ روز تاخیر پری اومد باید بسپاری به خدا اگرم که جدی بود بری دکتر همه گیز اول خداست منم دقیقا عین شما بودم همه این علائم رو سردرد کمردرد گرفتگی عضلات حالت تعوع دوسه بار تاخیر در پری اما نشد دو روز پیش پری اومد حالم گرفته شد انقدر گریه کردم که نگو .خیلی امیدوار شده بودم مخصوصا با بی بی چک که هاله خیلی خیلی کمرنگ انداخت اما بازم خدانخاست شمام ناامید نشید منم امیدوارم به خدا ان شاءالله خدا به تمام منتظرا یه فرزند سالم و صالح بده الهی امین    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم همه ی این علائم هارو داشتم کمردرد سینم درد میکرد حتی بی بی چکمم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ اندا ...

اگر مشکل خدانکرده ناباروری داشته باشی باید حتما اول خدا بعد بری پیش دکتر .منم قصدم همینه هنوز نمیدونم ایا ما مشکل داریم یانه چون هنوز دکتر نرفتیم .اما ان شاءالله بعد کرونا میخام بریم برای پیگیری جدی دکتر ببینیم ایراد از کجایه کاره که نمیشه. ان شاءالله که هیچکس هیچ ایراد و مشکلی نداشته باشه منو شوهرمم همینطور