2777
2789
من ماه قبل که ماه بهمن میشه برای اولین بار دوبار پری شدم یه بار ۱۲ بهمن تا ۱۸ بهمن .یه بارم ۲۳ بهمن ...

پس یعنی ۲۳ اسفند باید میشدی که نشد.خوب بذار هفت روز ازش بگذره بعد بی بی چک بزن.اینکه دوبار توو یک ماه پریود شدی یکمی عجیبه!اگه حامله نبودی و پریود شدی حتما پیش دکتر برو که خدای نکرده مشکلس نداشته باشی که توو یه ماه دوبار پ شدی.ایشالا که حامله باشی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خون میاد لکه بینی اولش فک کنم کم کم زیاد بشه    

انشالله هر چی خیره پیش میاد امیدوارم در همین حد لکه بینی بمونه و باردار باشی

باردار نیستم ب امید بارداری تو این ماه تیکر زدم یه صلوات برای همه منتظرا
منم هرماه ک پریود میشم حالم بده انقد گریه میکنم خسته شدم از بس نشده 

دقیقا منم خیلی گریه کردم میکنم خیلی دلم میشکنه وقتی پریود میشم کل دنیا رو سرم خراب میشه وقتی میبینم پری میشم  

دقیقا منم خیلی گریه کردم میکنم خیلی دلم میشکنه وقتی پریود میشم کل دنیا رو سرم خراب میشه وقتی میبینم ...

هرماه امیدوارم ک میشه بعد ک پریود میشم دلم واسه خودم میسوزه دیگه میگن ناامیدنباش از درگاه خدا خب خدا خودش ناامید میکنه آدمو

سلام.

من 8 فروردین موعدمه...از دو سه هفته پیش نوک سینه راستم درد میکرد که حتی لباس هم اذیتش میکرد تا الان که خیلی دردش کم شده. 5 روزه که کمر و ساق پاهام درد داره البتع بیشتر و شدیدتر وقت خواب .

یه روز پیش هم بی بیچک زدم منفی بود.

به نظرتون باردارم؟؟؟؟؟؟😓😓😓😓

سلام. من 8 فروردین موعدمه...از دو سه هفته پیش نوک سینه راستم درد میکرد که حتی لباس هم اذیتش میکرد ت ...

😐😐از کمر درد نگو پدر من دراومد بخصوص وقت خواب پریشب عر میزدم از بس درد میکرد نه به کمر میتونم بخابم نه به پهلو

زیر شکمم همینطور😢😢😢

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری