2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این شرکت فقط اجناس بنجر رو میندازه به طرف با قیمت ۵ برابری من خودم تمام جلساتش رو رفتم ولی کا ...

اولا بنجل!دوما کار نکردی چجوری میدونی جنس چیه؟سوما اره یکساله داره کار میکنه چهارما گول زدن؟!مگه ادما عقل ندارن؟خب مثل شما اگه نخوان کار کنن زور که نیست!چرا توهین؟!

ذهنیت خرچنگی" چیست؟

ذهنیت خرچنگی یا خرچنگ‌ها در یک سطل، یک طرز تفکر است که بهترین توصیف آن این عبارت است: «اگر من نمی‌توانم آن را داشته باشم، دیگران هم نباید بتوانند».

این استعاره به یک الگوی رفتاری در خرچنگ اشاره می‌کند. زمانی که آنها در یک سطل به دام افتاده‌اند، در حالی که هر یک از خرچنگ‌ها به راحتی می‌توانند فرار کنند، تلاش‌هایشان توسط دیگران تضعیف خواهد شد و این امر موجب تضعیف جمعی گروه خواهد شد.

این موضوع در رفتار انسان نیز دیده می‌شود به طوری که ادعا می‌شود که اعضای یک گروه به منظور کاهش اعتماد به نفس دیگر اعضای گروه که به موفقیتی فراتر از دیگران رسیده‌اند، تلاش خواهند کرد. این امر ممکن است از روی حسادت، خشم، توطئه، یا رقابتی احساسی، برای متوقف ساختن پیشرفت دیگران باشد!

[QUOTE=12889515ما4]اولا بنجل!دوما کار نکردی چجوری میدونی جنس چیه؟سوما اره یکساله داره کار میکنه چهارما گول زدن؟!مگه ادم ...[/QUOTE]شما جنبه انتقاد نداری 

اره از همینجا اعلام میکنن کلاه گذاریه

آدم باسوادی هستی برو کمی تحقیق کن نه غلط املایی بگیری.

اجناسش رو هم دیدم 

اینا شرکتهای هرمیه

چند تادکلیپ دروغ و بریده شده به آدم نشون میدن  

اگه نمیدونی بدون

حداقل خودتو نجات بده تا دیر نشده.

تمام خوشی های زندگیم رو دادم برای دلخوشی پسرام.هر کی بچه نداره به حرمت نام اعظم الهی دامنش سبز بشه

اولش چقدر باید خرید بزنن؟؟؟؟

منو دوستم به زوووووووررررر برد.گفتن باید اولش بین 1تا3تومن خریدکنی😅😅😅

دوستمم دیده بود من ولخرجم گیرم اورده بود

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

كلا يبار خريد هست عزيزم حتما برو

عمراااا....

عضو گیریم داره هرکسیدنمیاد تواین شرایط اقتصادی خریدکنه...

کلا پولش مشکل داره...

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

عمراااا.... عضو گیریم داره هرکسیدنمیاد تواین شرایط اقتصادی خریدکنه... کلا پولش مشکل داره...

پس اجتهاد تدريس ميكني گلم؟اخه مراجع اسلامي گفتن حلاله پولش نه جنس غير شرعيه نه كار

پس اجتهاد تدريس ميكني گلم؟اخه مراجع اسلامي گفتن حلاله پولش نه جنس غير شرعيه نه كار

نمیدونم اخه سود روی سود.

مثلا تو اززحمت خودت بدست نمیاری از زحمت یکی دیگه سودمیگیری