2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجور شرکتیه

شرکت هرمی هست فقط تفاوت اینه که صنایع دستی میخری

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
اصفهانی هستم ولی به این کارای هرمی علاقه ندارم😏

هرمی؟عجب حرفی!!اگه هرمی که خانواده هم هرمی عزیزم شرکتی که از دادستانی کشور مجوز داره هرمی؟سعی کن تخریب نکنی وقتی اطلاعات کافی نداری ...نان بریدن بدون اطلاعات صحیح کار خوبی نیست

عزیزم خرید که فقط یکبار هست،،ولی هرمی شرکتی میشه که به بالاسری سود میرسه نه خود ادم ..و جنس و ..درکا ...

عزیزم من هم پرزنت شدم هم فالوو فکر کنم کامل در جریان هستم

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
هرمی؟عجب حرفی!!اگه هرمی که خانواده هم هرمی عزیزم شرکتی که از دادستانی کشور مجوز داره هرمی؟سعی کن تخر ...

شما کارتون اشتباهه اینجا جای تبلیغ کار نیست بهتره بری از نی نی یار بپرسی. یا خودم نی نی یارو تگ کنم واست 🤔

خدا راشکر همه تو ایران دکترای نظر دادن دارن..حالا ازشون بپرسی کار شرکت رابگو فورا میگن فلان دوستم رفته فلان فامیلم رفته..خودشون اطلاعات ندارن..چرایاد نمیگیریم تا چیزی راکامل اشنایی نداریم تخریب نکنیم

شما کارتون اشتباهه اینجا جای تبلیغ کار نیست بهتره بری از نی نی یار بپرسی. یا خودم نی نی یارو تگ کنم ...

من تبلیغ نکردم عزیزم گفتم کسی تمایل داره بیاد براش توضیح بدم!هیچ ترغیب و اجبار ی درکار نیست

من تبلیغ نکردم عزیزم گفتم کسی تمایل داره بیاد براش توضیح بدم!هیچ ترغیب و اجبار ی درکار نیست

مگه باید اجبار باشه. من یه بار تو یه تاپیکها گفتم شب عید میتونم نظافتچی منزل باشم تو اصفهان کسی خواست خبرم کنه. که نی نی یار سریع خوندو اومد بهم اخطار داد

خب کار کردی و دیدی خوبه یا فقط با یه جلسه کامل اطلاعات دارین؟

همه همکارام دارن کار میکنن 

نه من نرفتم اعتقادی بهش ندارم

یه جلسه پرزنت رفتم دو جلسه فالوو

عزیزم این شرکت فقط اجناس بنجر رو میندازه به طرف با قیمت ۵ برابری

من خودم تمام جلساتش رو رفتم ولی کار نکردم .

چون فقط باید بخاطر اینکه یرمایه خودت برگرده باید یکی دیگه رو گول بزنی.

اصفهانی و غیر اصفهانی هم نداره

تو زنجان الان ۶ ماهه داره کار میکنه

تمام خوشی های زندگیم رو دادم برای دلخوشی پسرام.هر کی بچه نداره به حرمت نام اعظم الهی دامنش سبز بشه