2777
2789

باید ببینید چه مشکلی براش پیش اومده. اگر هارد قدیمی باشه و فقط بوردش سوخته باشه میشه بازیابی کرد ولی باید خبره پیدا کنید. اگر بدسکتور پیدا کرده باشه به مشکل می خورید.

هاردهای جدید (SSD) معمولا نمی سوزند. اگر اتفاقی افتاده باشه دیگه متاسفانه کاریش نمیشه کرد.

آقا هستم 🍁 WLF
باید ببینید چه مشکلی براش پیش اومده. اگر هارد قدیمی باشه و فقط بوردش سوخته باشه میشه بازیابی کرد ولی ...

نمیدونم مشکلش چیه

ولی ویندوز رو بالا نمیاورد و  ی صفحه ی ابی باز میشد 

بعد که عوض کردم اطلاعات پاک شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم مشکلش چیه ولی ویندوز رو بالا نمیاورد و  ی صفحه ی ابی باز میشد  بعد که ع ...

اگر اطلاعات پاک شده باشه دیگه کاریش نمیشه کرد، مگه با صرف هزینه زیاد. نمی دونم الان توی ایران میشه کاری کرد یا نه ولی قبلا یکی از دوستانم به مشکل خورد مجبور شد هاردش رو بفرسته دوبی.

آقا هستم 🍁 WLF
باید ببینید چه مشکلی براش پیش اومده. اگر هارد قدیمی باشه و فقط بوردش سوخته باشه میشه بازیابی کرد ولی ...

باید چیکارش کنم حالا ؟ 

کلی عکس و فیلم داشتم داخلش  

باید چیکارش کنم حالا ؟  کلی عکس و فیلم داشتم داخلش    

باید ببرید مجتمع های کامپیوتری. من پایتخت رو در میرداماد یادمه ولی نمیدونم الان در ایران کجا روش میتونه کار کنه.

آقا هستم 🍁 WLF
باید ببرید مجتمع های کامپیوتری. من پایتخت رو در میرداماد یادمه ولی نمیدونم الان در ایران کجا روش میت ...

من اصفهان زندگی میکنم و بردم پیش ی کامپیتری ولی تعمیر نکرد برام ! حالا ببرم تهران برام درستش میکنن؟  

من اصفهان زندگی میکنم و بردم پیش ی کامپیتری ولی تعمیر نکرد برام ! حالا ببرم تهران برام درستش میکنن؟ ...

والا معلوم نمی کنه. ممکنه بتونن. ممکن هم هست اونجا هم کاری از دستشون بر نیاد.

آقا هستم 🍁 WLF