2777
2789
عنوان

تعبیرخواب کسی بلده

130 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من چندشب پیش یه خوابی دیدم خیلی فکرم درگیره اصن از سرم بیرون نمیره اگه کسی می تونه کمک کنه تعبیر شه. ممنونم. تو خواب یه گرفتاری برام پیش اومده بود خیلی ناراحت و ترسیده بودم یهو تو خواب داد زدم یا حسین بعد انگار یکی تو درونم گف امام حسین صدا نکن حضرت عباسو صدا کن منم چند بار داد زدم یا حضرت عباس یهو یه نیروی عجیبی بهم وارد شد از گرفتاری نجات پیدا کردم. ینی تعبیرش چیه

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از حضرت عباس بخواه....خوش بحالت چه خوابایی میبینی..من خواب اینجوری نمیبینم چرا؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂

تعبیر چنین خوابهایی همونی هست که دیدی از یه گرفتاری نجات پیدا کردی یا میکنی اینکه کی رو هم صدا کردی به اعتقاد خودت هست، برا رفع مشکلاتت به حضرت عباس بیشتر پناه میبری

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

ترسیدن توی خواب ایمنی هست

فکر کنم به حضرت امام حسین و حضرت عباس متوسل بشی، حاجت روا بشی ان شاءالله 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹