2777
2789
عنوان

تعبیرخواب کسی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم شاید کار خوبی کردی، خوابت که خوبه

اره یادم اومد ببین عزیزم من صلوات نذر حصرت عباس کردم مشکل خواهرزادم حل شه بعد اون تموم شدخودمم یه حاجتی داشتم صلوات نذر امام حسین کردم خوابمم تقریبا وسط اون دوتا نذر دیدم وای الان یادم اومد بخاطر اشاره کردی شما فک کردم به اون روز یادم اومد

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍
اره یادم اومد ببین عزیزم من صلوات نذر حصرت عباس کردم مشکل خواهرزادم حل شه بعد اون تموم شدخودمم یه حا ...

نذرت قبول شده خدا رو شکر. صلوات معمولی فرستادی؟ چند تا فرستادی عزیزم؟

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
چطور مگه؟ چرا شیطانی؟ 

چرا باید یکی تو خاب بگه امام حسین و صدا نکن 

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
نذرت قبول شده خدا رو شکر. صلوات معمولی فرستادی؟ چند تا فرستادی عزیزم؟

خواهر زادم یه مشکل خیلی بزرگ داشت 133هزار تا صلوات نذر حضرت عباس کردم معجزه کرد. اره صلوات معمولی

خواهر زادم یه مشکل خیلی بزرگ داشت 133هزار تا صلوات نذر حضرت عباس کردم معجزه کرد. اره صلوات معمولی

ممنون عزیزم. خدا رو شکر که حل شد. اگه زحمتی نیس برا منم دعا کن مشکلم حل شه.

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
خودم که احساس نمیکنم شیطانی باشه. 

مگه حضرت ابوالفضل از امام حسین قویتره از نظر مقام و منزلت میگم؟؟؟ چرا باید یکی تو خاب بگه امامتو صدا نکن حضرت ابوالفضل و صدا کن مگه چ فرقی باهم دارن

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
مگه حضرت ابوالفضل از امام حسین قویتره از نظر مقام و منزلت میگم؟؟؟ چرا باید یکی تو خاب بگه امامتو صدا ...

عزیزم خواب بوده من نمیدونم چرا این خوابو دیدم خودمم دنبال تعبیرشم منم این فکرم درگیر کرده امام حسین ازم راضی نیست من خودمم دنبال تعبیر همین قسمت از خوابمم