2777
2789
عنوان

هرم گفتگو

160 بازدید | 12 پست

بچه ها تو گفتگو و بحث به این هرم دقت کنید

کسی که مخالف ماست بهش برچسب نزنیم

با استدلال حرف بزنیم 

و ....

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرم خوبیه

ولی برای اکثر گفتگوی عادی، سلیقه شخصی مطرحه

این هرم برای ایده ها و نظریه هاست

من میگم‌مثلا رنگ زرد رو دوست دارم. شما با کدوم‌استدلال محکم و اساسی میتونی رد کنی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هرم خوبیه ولی برای اکثر گفتگوی عادی، سلیقه شخصی مطرحه من میگم‌مثلا رنگ زرد رو دویت دارم. شما با کد ...

حرفتونو من قبول دارم ولی خب مثلا شما میگی رنگ زردو دوست دارم 

من نباید بگم اه اه چ رنگی فلانی باید مثلا بگم ولی من مثلا رنگ سفیدو دوست دارم 

ی جوری ک لحن توهین امیز نداشته باش منظورش این نبوده؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

حرفتونو من قبول دارم ولی خب مثلا شما میگی رنگ زردو دوست دارم  من نباید بگم اه اه چ رنگی فلانی ...

اینم هست

من حرفم رو نوک هرم بوده. تو مسائل سلیقه ای فقط میشه اعلام مخالفت کرد بدون دلیل خاصی.

کلا توهین که جزء گفتگو حساب نمیشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اینم هست من حرفم رو نوک هرم بوده. تو مسائل سلیقه ای فقط میشه اعلام مخالفت کرد بدون دلیل خاصی. کلا ...

خب شاید بقول شما همون سر هرم برای همین مثالی ک شما زدی دلیل داشته باش شاید رنگ زرد بهش حس بدی القا کنه 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب شاید بقول شما همون سر هرم برای همین مثالی ک شما زدی دلیل داشته باش شاید رنگ زرد بهش حس بدی القا ک ...

بله خب اینا میشه سلیقه. رنگ زرد به من حس نشاط میده و به شما نوعی نه. استدلال محکمی نداره.

ولی فرضا بگن روی بوگاتی موتور پراید نصب شه. مخالفت میشه و کل دلایل فنی و علمی و منطقیش هم گفته میشه. اینجا دیگه حرف از سلیقه شخصی نیست.

بله خب اینا میشه سلیقه. رنگ زرد به من حس نشاط میده و به شما نوعی نه. استدلال محکمی نداره. ولی فرضا ...

بلع موافقم

هرم خوبیه ولی برای اکثر گفتگوی عادی، سلیقه شخصی مطرحه این هرم برای ایده ها و نظریه هاست من میگم‌م ...

خب عزیزجان بنظرم تو مسایل شخصی خیلی جای بحثی وجود نداره

چرا باید سر یه رنگ بحث کنیم؟ سلیقه ست دیگه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
بله خب اینا میشه سلیقه. رنگ زرد به من حس نشاط میده و به شما نوعی نه. استدلال محکمی نداره. ولی فرضا ...

دقیقا

بنظرم بیشترین ضعف ما تو برچسب زدنه

تا طرف مخالفه میریم سمت توهین و تمسخر و برچسب زدن

خب عزیزجان بنظرم تو مسایل شخصی خیلی جای بحثی وجود نداره چرا باید سر یه رنگ بحث کنیم؟ سلیقه ست دیگه

اخه بیشتر توهین و تمسخر و ... واسه بحثای سلیقه ای و عادی خودمون اتفاق میفته.

اخه بیشتر توهین و تمسخر و ... واسه بحثای سلیقه ای و عادی خودمون اتفاق میفته.

نه مثلا دیدی تو یه بحث اجتماعی اگر یکی وضعش یه کم خوب باشه یه نظری بده همه حمله میکنن بهش که تو مرفه بی درد چی میدونی

خب مرفه بی درد گفتن که نشد بحث منطقی

با استدلال نظرشو نقد کن