2777
2789
دقیقا خودمم همین کارو میکنم.. بعدش خودش آروم میشه باهاشم قهر میکنم بهش میگم به خاطر کار زشتت.. اصلا ...

عزبزم قهر کردن رو بهش یاد نده تنبیه کن بگو بخاطر رفتار بدی ک داشتی من باهات حرف نمیزنم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه اوه اینجوری که بچه تربیتش دوگانه میشه و دیگ حساب نمیبره ازت تو ایندشم تاثیر بدی داره. با پدرشوه ...

جدا که نمیشه.. اینم که همیشه بالاس. جون این به جون پدر شوهرم وصله میگه این قلب دوم منه.. اشک اینو در بیاری اشک منو در اوردی. نادر شوهرمم بهش میگه تو اینو بد میکنی.. ولی من اجازه نمیدم پدر شوهرم زیادی ازاداش بزاره. 

عزبزم قهر کردن رو بهش یاد نده تنبیه کن بگو بخاطر رفتار بدی ک داشتی من باهات حرف نمیزنم. 

آها مرسی. بچه ی خواهر شوهرمم خیلی جیغ میکشه یه کارایی میکنه که اصلا خوب نیست وقتی بیان خونه پدر شوهرم اینم میبرن باهاش بازی کنه اینم یاد میگیره از اونا😢پسرش یه کارای میکنه 

آها مرسی. بچه ی خواهر شوهرمم خیلی جیغ میکشه یه کارایی میکنه که اصلا خوب نیست وقتی بیان خونه پدر شوهر ...

خوب پس الگو داره و اینکه کارت خیلی سخت تر میشه..من خودم بچه ندارم نمیدونم این چیزایی ک میگم خودمم بتونم روی بچه م اجرا کنم یانه🤔 الان بچه چون توی سنی هست ک داره دندون در میاره کلا یکمی لجباز میشن ولی شما با آرامش درستش کن.میدونم واقعا سخته ولی وقتی به آیندش فکر کنی حاضری هرکاری کنی

جدا که نمیشه.. اینم که همیشه بالاس. جون این به جون پدر شوهرم وصله میگه این قلب دوم منه.. اشک اینو در ...

ببین اگه شوهرت ادم منطقی هست و اینده بچه براش مهمه و از اون طرف ی مقدار پول دارین که جایی رو اجاره کنین ، برو پیش ی مشاور خانواده اون با شوهرت حرف بزنه  و راضیش کنه چون هرچقد شما بگی به نظرم فایده نداره.

اگه اینای که گفتم شرایطش نیس هر روز صب که از خواب بیدار شدی در خونرو قفل کن از صب تا شب وقتتو بزار برا بچت انقد باهاش بازی کن که یادش نیوفته بره بالا اگه پدرشوهرتم صداش کرد بهش بگو برو زود بیا ی بازی جدید کنیم.

منم با مادرشوهرم تو ی ساختمونم درسته دخالت زیاد داره و هرشب میاد خونمون ولی  از لحاظ تربیت بچه خداییش زیاد کار نداره من دعوا میکنمش بچرو هیچی نمیگه تازه طرف منم میگیره اون لحظه

خوب پس الگو داره و اینکه کارت خیلی سخت تر میشه..من خودم بچه ندارم نمیدونم این چیزایی ک میگم خودمم بت ...

گفتنش خیلی آسونه تا عمل کردنش. به جاش ک برسی سخته.. آن شاءالله ک بتونی🙂آره. متاسفانه. اتفاقا دختر عمم میگف اصلا نزار باهاشون بازی کنه.. اوووو تا من بخام دعواش کنم اگه مادره یا پدره صداشو بشنون همچی زود میان بچه رو میبرن. پدر شوهرم میگه اینو از شیر بگیری مال خودمونه

گفتنش خیلی آسونه تا عمل کردنش. به جاش ک برسی سخته.. آن شاءالله ک بتونی🙂آره. متاسفانه. اتفاقا دختر ع ...

خوب پس خوبه ک بچت رو دوست دارن پدرشوهر من به بچه جاریم میگه وحشی😂😂😂از بس ک مامانشدعواش نمیکنه یه کارایی میکنه ک نگو...انشاالله خدا زودتر منو لایق مادرشدن بکنه همه چی رو به جون میخرم

خوب پس خوبه ک بچت رو دوست دارن پدرشوهر من به بچه جاریم میگه وحشی😂😂😂از بس ک مامانشدعواش نمیکنه یه ...

آن شاءالله.. آره دوسش داره نکه شوهرمم تک پسره. بچمم پسره خیلی میخان... ولی یه سوال

خوب پس خوبه ک بچت رو دوست دارن پدرشوهر من به بچه جاریم میگه وحشی😂😂😂از بس ک مامانشدعواش نمیکنه یه ...

این هنوز کوچیکه دیگه خب هر چقدم دعواش کنی خیلی نمی‌فهمه دیگه..مثلا عشق سوئیچ ماشینه گریه میکنه براش تا ندی ساکت نمیشه البته من با ترفندهایی هواسشو پرت میکنم ولی جلوی مادر شوهرم که اینکارو میکته دعواش کنم یا کار زشت انجام میده؟؟؟ آخه یکی میگه دعوا کنی یکی میگه نکنی😐

این هنوز کوچیکه دیگه خب هر چقدم دعواش کنی خیلی نمی‌فهمه دیگه..مثلا عشق سوئیچ ماشینه گریه میکنه براش ...

ببین وقتی چیزی رو ک میخواد و اصلا مناسب سنش نیست جلوی کسی به هیچ وجه دعواش نکنه چون اعتماد به نفسش میاد پایین فقط حواسش رو پرت کن مثلا چیزی ک دوست داره مثل خوراکی ها.

بعد وقتی خودت بچه ت رو توی جمع دعوا میکنی این اجازه رو به بقیه میدی ک بچت رو دعوا کنن.