2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن چندروز دیگه یکسالش میشه، اوایل خیلی اروم بود الان وقتی عصبانی میشه جیغ میزنه، یا یه چیزی رو پرت میکنه من که فعلا فقط سعی میکنم عکس العملی نشون ندم، ولی شوهرم عاشق این رفتارشه

هیچی بیخیالی طی کن تا از سرش بیوفته بچه دوساله هیچی حالیش نیس هزارم توضبح بدی داد نزن

شاید توی بازی یا قصه قبل از خواب موثر باشه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

عزیزم من بچه ندارم سنمم کمه ولی رشته تحصیلیم مرتبطه

من خوندم نباید اشتباهاتشو به روش بیاری و روشون تاکید کنی اینجوری لجبازی میکنه اگه کار بدی کرد باید حواسشو پرت کنی یا از راه شرطی شدن استفاده کنی یعنی مثلا بگی اگه فلان کارو کنی بهت شکلات میدم 

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
اول اینکه هرچی داد زد اصلا محل ندین و کار پدرش به شدت اشتباه هست وقتی چندبار داد و گریه زد محل ندین ...

دقیقا خودمم همین کارو میکنم.. بعدش خودش آروم میشه باهاشم قهر میکنم بهش میگم به خاطر کار زشتت.. اصلا به گریه هاش محل نمیدم. خودش ساکت میشه میاد سمتم. هی مامان مامان میکنه و بوسم میکنه 

منم۳ماه دیگه۲سالش میشه 

محلش نمی ذارم.

بقیه هم بخوان لوسش کنن  میگم ولش کنین لطفا.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
طرفداریشو میکنه. من میخام تنبیهش کنم پدر شوهرم دفاع میکنه اینم میفهمه بیشتر گریه میکنه. 

اوه اوه اینجوری که بچه تربیتش دوگانه میشه و دیگ حساب نمیبره ازت تو ایندشم تاثیر بدی داره.

با پدرشوهرت اگه تو ی ساختمونین حتما جداشین چون تربیت بچت درخطره اگه نه که به شوهرت بگو یجوری به باباش میفهمونه دیگ

دخترمن چندروز دیگه یکسالش میشه، اوایل خیلی اروم بود الان وقتی عصبانی میشه جیغ میزنه، یا یه چیزی رو پ ...

تو اون سن طبیعیه. هنو بزار دندونم میگیره مو هم میکشه اینا طبیعیه کم کم از سرش میفته. الان پسر منم فراموش کرده.. ولی الان خوب و بد رو تشخیص میده وقتی یکی طرفداریشو بکنه میفهمه الکی بیشتز گریه میکنه