یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دخترمن چندروز دیگه یکسالش میشه، اوایل خیلی اروم بود الان وقتی عصبانی میشه جیغ میزنه، یا یه چیزی رو پرت میکنه من که فعلا فقط سعی میکنم عکس العملی نشون ندم، ولی شوهرم عاشق این رفتارشه
عزیزم من بچه ندارم سنمم کمه ولی رشته تحصیلیم مرتبطه
من خوندم نباید اشتباهاتشو به روش بیاری و روشون تاکید کنی اینجوری لجبازی میکنه اگه کار بدی کرد باید حواسشو پرت کنی یا از راه شرطی شدن استفاده کنی یعنی مثلا بگی اگه فلان کارو کنی بهت شکلات میدم
آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
دخترمن چندروز دیگه یکسالش میشه، اوایل خیلی اروم بود الان وقتی عصبانی میشه جیغ میزنه، یا یه چیزی رو پ ...
تو اون سن طبیعیه. هنو بزار دندونم میگیره مو هم میکشه اینا طبیعیه کم کم از سرش میفته. الان پسر منم فراموش کرده.. ولی الان خوب و بد رو تشخیص میده وقتی یکی طرفداریشو بکنه میفهمه الکی بیشتز گریه میکنه