2777
2789

من تاحالا استفاده نکردم،ولی توکلیپهای آشپزی دیدم که تیکه تیکه نیست،نمیدونم چرا خمیریوفکام چندلایه روش خورد شده بود بقیهش هم چسبیده وشکننده،چرااینجوریه؟

یعنی چی؟

میخوای باقلوا درست کنی؟

چند لایه میزارن رو هم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتی یخ زده یا یخ زده بوده شما مدت زیادی گذاشتی بیرون یخش باز شده و عرق کرده خیس شده چسبیده

باید نیمه یخی استفاده کنی.خورد شدنشم هوا بخوره سریع خشک میشه خورد میشه.باید زود استفاده کنی یا روش دستنال بندازی وقتی بیرونه

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
یعنی دم همتون گرم،همه کسانی که آنلاین هستند همین سوال رودارید آخه جوابی نمیدید

من دو بار خوندم تا ببینم چی میگی😁😁😁بازم متوجه نشدم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

آره،متوجه نشدم چی رو چندلایه میذارن روهم؟من باقلوای رولی میخوام درست کنم

اها اون مشکلی که برای خمیرت پیش اچمده رو من نمیدونم

خرد شه که دیگه نمیشه استفاده کرد

باید میزاشتی یخش تو دمای محیط باز شه

یا اینکه هوا خورده خشک شده و خرد

نه عزیزم اصلا بیرون نمونده تازه خریدم

یعنی بازش کردی خرد شده بود؟

گذاشتی یخ زده یا یخ زده بوده شما مدت زیادی گذاشتی بیرون یخش باز شده و عرق کرده خیس شده چسبیده باید ...

به محض اینکه درشو باز کردم پنج شیش لایه خورد شده بود،بیرون هم نموند،میگم نکنه فاسد شده،آخه اصلاروش تاریخ انقضا پیدانکردم

میگم تعدادزیادی آنلاین هستند ولی مشارکت نمی کنند،نکنه اینها هم همین سوال رو دارند

شاید نمیدونن یوفکا چیه

همه که مثل منو تو هنرمند نیستن😜😜😜😜